Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Retki2

Juha Posio

Sisarusten matka jatkuu. Saimme vieraita.

Myrskylintu

Keskiarvo: 3
Joki

Keskiarvo: 3.2
Paluu

Keskiarvo: 3.1
Raja

Keskiarvo: 3.4
Pieni tupa

Keskiarvo: 3.9
Henkireikä

Keskiarvo: 2.7
Muukalainen

Keskiarvo: 2.9
Ranka

Keskiarvo: 4.2

Annetut kommentit

Yksi olisi pitänyt pullauttaa pois mutta en oikein osannut päättää. Panoraamat on vaikea saada pelaamaan nettikoossa, mut kait noista jotain selvää saa :)
Sulla on kyllä mahtava kyky saavuttaa kuvissa jotain todella oleellista ja syvempää.
On upeita kuvia.
Hyvin nähtyä valoa ja komeita kuvia muutenkin!

Näissä näkyy usein ihminen: tuo eloa ja mittakaavaa, mutta samalla vähän kotialbumifiilistä. Maiseman näkisi mieluummin aivan paljaaltaan. Makuasia, mutta itse pystyn sulauttamaan ihmisen osaksi maisemaa vain, jos ihminen todella elää ko. maisemassa eikä vain ole käymässä siellä.

Ennestäänkin hyvä sarja olisi minusta vielä parempi läpeensä mustavalkoisena. Myrskylinnun ja Muukalaisen jättäisin pois.
Ihania
musta mustavalkoisuus imisi tästä näistä jotain voimaa pois. esim .2 ja 4 työ ovat oikein hyviä värillisinä. Ihania kuvia kaikki, selvästi tykkäät sinäki kulkee luonnossa!
Paluu oli melkeen pakko vetää mv:ksi koska kuva ei väreiltään ainakaan omaa silmää miellyttänyt, en tiedä toiko UV vai etäisyys oman sävytyksen kuvaansa. Pieni tupa kyllä toimii väreissäkin. Pelkkää karkkia en halunnut laittaa esille, koska ympäristökään ei sitä tarjoa.
Kiitos, iso kiitos sarjasta! Ehdinkin jo arvella, ettet taida toteuttaa silloin ekan Retki-näyttelyn yhteydessä esittämääni toivetta jatkonäyttelystä, mutta pelko oli onneksi aiheeton :). Varmaan arvaatkin jo, että hyvin mielelläni näkisin näitä joskus vielä kolmannenkin setin, kun taso kerran näyttää pysyvän näin korkealla.

Minusta "kotialbumifiilis" on kaikista näistä hyvin kaukana, ja retkeilijä kuvissa on vain hyväksi, kun hän sulautuu maisemaan noin hyvin kuin näissä kuvissa on siinä onnistuttu (muuten, missä ne vieraat piileskelevät?). Yhtään kuvaa en ottaisi pois, ja katsonkin kaikki vielä ihan rauhassa ainakin pari kertaa lisää ennen kuin painelen pisteitä (hyviä sellaisia, ja minusta näyttely ansaitsisi tämänhetkistä selvästi paremman keskiarvon, koska eihän tämä sille ekalle sarjalle laadullisesti häviä). Vaikka pikkukuvista katsottuna kokonaisuus näyttää rikkonaiselta, yksittäiskuvissa mv-, väri- ja sävytysvalinnat ovat hyvin osuvia.
Hienoja kuvia koko sarja vaikka joku onkin pitänyt näitä ykkösen arvoisina:)))
Mahtavan hienoja maisemia ja hyvin saatu kuviin ihmisen pienuus luonnon edessä.
Mie pidin kovasti:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.35 (343 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty