Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kilpisjärven syksyä

Johannes Sipponen

Aamu tunturijärvellä

Keskiarvo: 3.8
Lapin ruskaa

Keskiarvo: 3.3
Tie vie

Keskiarvo: 3.3
Polku

Keskiarvo: 3.3
Yö tunturissa

Keskiarvo: 3.6
Tuvan lämpö

Keskiarvo: 4.2
Yön valoa

Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Hienoja, jokainen. Jos pitää joku pudottaa hieman alemmaksi, niin tuo "Tie vie" ei ihan sykähdyttänyt muiden lailla. Kiitokset Lapin-kaipuun herättämisestä.
Ihan jees. Olen siinä mielessä poikkeava yksilö, että mulla ei minkäänlaista Lapin-kaipuuta ole, mutta kauniita kuvia kuitenkin, kiitos
Ehdinkin jo odotella, missä kuvasi viipyvät, kun edellisestä julkaisusta on aikaa. Nämä olin nähnyt jo aiemmin, ja siksikin olisin mieluusti katsonut niitä reilusti isompina.

Kakkosen sommittelu ei edelleenkään miellytä, mutta kaksi viimeistä ovat toki hienoja juuri pystyrajauksina. Kauniita muutkin, mutta ihan kuin jotain kuitenkin puuttuisi: eivät ne tylsiä ole, mutteivät toisaalta oikein kolahda mulle. Jään edelleen odottelemaan sen tietyn maisemakuvasi ilmaantumista Aukealle isossa koossa... luulisin sun arvaavan, mitä kotisivujesi kuvaa pidän aivan loistavana niin tunnelman, aiheen kuin sommittelunkin osalta (se ei ole ollut esillä vanhallakaan saitilla).
Vau! mahtavia! Tykkään!

Nämä on hyvin lähellä sitä tyyliä mitä itse olen omissa (lappi)kuvissani yrittänyt aina mahdollisuuksien mukaan tavoitella, läheskään siinä onnistumatta. En tajua mistä saat näihin kuviin tuon syvyyden ja semmosen tarkkuuden kauttaaltaan, ilmeisesti välineet on huippuluokkaa ainakin. Eniten tykkäsin Tie vie -kuvasta, mutta muutenkin pääsin viitostä näppäilemään.

Väreistä en ole aivan varma tuossa Polku kuvassa, mielestäni ne ovat menneet hieman yli, mutta en ole itsekään aivan varma :D
todella hienoja, jos ois rahaa niin ostaisin nää kaikki sulta.
Hyviä kuvia. Näitä ois hieno katsoa todella isoina. 4++ !
Tosi magee kuvasarja! Sarjan alku vaiheessa unohdin että kuvat olivat Suomesta... Yö tunturissa ja Tuvan lämpö olivat mielestäni parhaat.
Tuvan lämpö nousi esiin muista hyvistä kuvista. Loistava kokonaisuus. Hienosti kuvattu Lappia ja esitelty sen parhaita puolia. Ainoa kuva joka ei sytyttänyt oli Tie vie joka on jotenkin erilainen kuin muut eikä sommittelukaan ole siinä niin toimiva. LOISTAVA NÄYTTELY kuitenkin=).
Hieno näyttely. Tämmöisiä lisää :)
Hienoja kuvia, mutteivat tunnu muodostavan yhtenäistä sarjaa - mun mielestä.
Vilkaisinpa taas kerran, mitä täällä on tapahtunut, ja pitipä oikein hieraista silmiään: 359 ääntä, eikä ensimmäistäkään ykköstä ainoallekaan seitsemästä kuvasta :):):)!!! Tunteekohan Aukean historia mitään vastaavaa aiemmin... kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää :).

Ihan kuin vanhalta Aukealta tuttu "ykkönen kaikille kuville" -perinne ei enää uudella saitilla olisi yhtä voimissaan, kun näitä ilman ykkösiä "jääneitä" kuvia on osunut uudella saitilla silmiin useampiakin, ja hyvä niin :).
Kappas vaan: kun avasin tämän sivun seuraavan kerran, niin johan oli ykköspalkkiinkin tullut eloa... toivottavasti edellinen kommenttini ei sentään toiminut kimmokkeena ykkösille. Tosin ne olivat sentään tulleet "heikoimmalle" ja "kummallisimmalle" kuvalle näistä. No joo, aika turhanpäiväistähän tämmöinen pisteistä turiseminen on.
Kaikki ihmiset ei vaan oo herkkiä kaikenlaisille ärsykkeille tai aistimuksille.. Joitakin varmaan riepoo penteleesti, että näinkin "kilttejä" kuvia arvostetaan niin paljon. Siinä varmaan yks syy mahollisille ykkösille..

Mun mielestä ehoton kohokohta oli tässä sarjassa polku ja kaks viimeistä revontulikuvaa. Revontuli ei ehkä aiheena oo mistään omaperäisimmästä päästä, mutta ne antoi hyvät viimeiset tunnelmat retkikuvasarjaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.69 (392 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty