Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Bobby Digilogital pt. III

Jussi Leinonen

Sekalaisia digipokkarikuvia, ilman sen suurempaa punaista lankaa. Arvostan kommenttiasi.

Päivittäinen kuvablogi: www.strap-photos.com/jussi

Tiet irvistävät allasi

Keskiarvo: 3.1
Viewmaster

Keskiarvo: 3
Miesmallikappale

Keskiarvo: 3.3
Pyhäinpäivä

Keskiarvo: 3.9

Annetut kommentit

Jokaisessa kuvassa on perus asiat kohdallaan ja ideaakin löytyy hyvin.
hyvä jussi ! oikein onnistunut paketti kasassa
Kiitos kiitos, aika sekalainen soppa, mutta mitäpä sillä on väliä kun tavoite ei ole ollakaan yhtenäinen muuten kuin sävyllisesti jne.
noniin.. "viumasteri" ei meikäläiselle napsahtanu, muut olivat mukavaa katsottavaa.. en osaa muuten mitään fiksua kommentoida, mutta tykkään sun mv kääntelyistä. niissä on todella mageet sävyt.
Eipä noita mistään digipokkariks hokannu - eli varsin bobbymaista jälkee kokonaansa. Tykkäsin kovasti, varsinki ekasta ja vikasta.
Onpas omaääninen kuvaaja, ylen ilahduttavaa katsottavaa juuri siksi. Ovi Jussin maailmaan ei vielä näillä auennut, myönnän, mutta pitääpäs tutkailla vanhemmatkin näyttelyt, niin ehkä alkaa raottua.
Hemmetin tyylikkäitä kuvia joissa näkyy selvästi kuvaajan oma kädenjälki, niin mikäs niitä katsoessa. Minä tykkäsin tuosta viewmasterista kovin, ja pyhäinpäivästä, tai olihan noi toisekki jees, pitää katella uudestaan joskus. Jussi osaa nähdä.
Toka ja neljäs myös meikän lemppareita. Niissä kuvissa rajaus johdattelee ajatuksia.
Viimeinen on huima.
Ekasta olisi saanut paljon enemmänkin irti paremmalla sommitelulla. Toinen kolahti täysillä. Loistava valo,sommittelu ja fiilis! Kolmonen vähän tavanomainen, mutta nelonen taas hyvä ja omaperäinen näkemys.
Kiitos kiiitos, jopas nyt. Ismolle: Vanhassa aukeassa oli bobby näyttelyitä multa jo yli kymmenen kipaletta, mutta ne katosivat kun aukea meni rikki, sinänsä harmi. Kuvia näkkee mahottomasti kotisivuilla osoitteessa www.strap-photos.com/jussi, portfolioki on! ja päivittäinen ploki! Hulipatsuikkaa.
Jussin kuvissa on aina näkemystä ja tunnetta. Helvetin jees!
Hyviä ideoita kuvissa ja niistä löytyy semmosta pientä kikkailua jollain tavallisella asialla. ja kuvaajan jälki näkyy näissä todella paljon:)Eniten tykkäsin 2:sta ja 4:sta.Tyypillistä bobby jälkee...jatka samaa rataa.
Komppaan Hacmanin Iljaa. Olisin kirjoittanut täsmälleen samoin tosin eri sanoin, mutta ei mun tarttee ku Ilja kirjoitti noin hyvin.
tuo viimeinen kuva oli mielettömän vaikuttava, kyynel tuli silmään asti
Välillä tulee mieleen, että näähän on ku jotain parodiaa dokumenttikuvista. Kiva juttu se musta on vaan. Aiheet on niin kepeitä ja silti se "vino" ote antaa niille tarpeeks tarkotusta, että niitä katsoessa ja tutkiessa ei tuu mieleen, että "ompa ajanhukkaa". :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.37 (214 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty