Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kesällä

Tiitus Petäjäniemi

Aamu

Keskiarvo: 2.5
Munkkikahvit

Keskiarvo: 2.2
Pitsanaama

Keskiarvo: 2.3
Maru

Keskiarvo: 2.8
Kissa

Keskiarvo: 1.8
epätarkka valokuva tuolista

Keskiarvo: 2.4
paketit

Keskiarvo: 3.1
Simo

Keskiarvo: 3.2
Maisema

Keskiarvo: 2.6
Kallio

Keskiarvo: 2.7
Pensas

Keskiarvo: 1.8

Annetut kommentit

Osa paskaa (Kissa, Maisema, Pensas) ja osa hyvää shittiä (heh)! Suosikkini olivat maalauksellinen "epätarkka valokuva tuolista" ja muuten vaan hyvä "paketit". Bubbling under: "Maru" ja "Pitsanaama".
Siiteeraan Homeria: Hmmm.. soopaa...
Ihanaa Tiitus, IHANAA!

Täytyy tulla kattelee vähän virkeempänä uudestaankin, mut kyllä tämä on ihan ihQ ihana kesäsarja mustan talven keskelle. Toi sun siipirikko-maneeri on sopivasti hämmentävä, varsinkin kun et enää poseeraa yksin... Kissalla vähän turvallisuutta ja tavallisuutta ja katsekin terävä, kun katilla pitääkin, mutta ehkä silti vähän latistaa liikaa... Simosta hieno henkilökuva. Aamusta alkaa looginen aikajatkumo luonnollisesti pensaaseen päätyen. Vähän herkkää illan hämyä välissä, jäistä kalliota piikkinä kesän lihassa - varmaankin vaikuttavin kuva näistä kyllä. Ihanaa.
Ihan kiva
Oot vahvasti liikkeessä joka on musta hyvä, mutta tärkeintä että estetiikan hienovaraisuus/dynaamisuus säilyy.
Tämä oli kuin aamukasteisen raikas tuulahdus ketokukkien helinässä, laulu aamu-usvaisen erämaajärven, keveällä laineella kainosti kelluvan lalujoutsenen avoimen nokan välistä näkyvän sudenkorennon hely, yön kimaltavien tähtien korvia humaltava pauhu. Tai jotai.
Aamu, Maru, paketit ja Simo ovat sellaisia kuvia, jotka kolahtavat mun kaltaiseen tavan tallaajaan. Muut menevät pääosin yli hilseen ja korkealta. Mutta mukava on nähdä tällaistakin toisinaan, ehkäpä joskus minäkin opin ymmärtämään...
nämä on kyllä ihan mukavia kuvia, kivan aurinkoisia. simo on kovin vakava suhteessa kaikkeen muuhun. pensas on paras ja valokuva tuolista on kans hieno, tai no on kaikki ihan hienoja. ja paketit, kun mä en ainakaan osaa katsoa sitä niin kuin n(/t)e poseeraisi(tte) yhdessä - mut se on nätti, vaikka aika katala, ja sillä tavalla surullisesti epäluotettava ja 'rakastunut'. ehkä sekin on hyvä että toi kerrostalomaisema on (taas) mukana, kun muuten tässä ei kai olisi sitä jännittävää vastavetoa, vaan tyytyväisyys, helposti ylimielinen, melkeen sympaattinen nyt. lumivaluiset kalliot ja ryhdittömyys, kuin täti olis ottanut sen kuvan. mut ehkä kesällä pitää(!) olla tyytyväinen, ainakin näin tyytyväinen, että se olisi uskottavaa, kun aurinkokin paistaa.
hoh hoijaa....
Ei voi sanoa kuin että kyllä ihmiset on hyviä unohtamaan kuvan huonoudet kun tietävät kuvaajan. Kuvitelkaa minkälaisen vastaanoton kuva:epätarkka valokuva tuolista saisi jos sen julkaisisi juuri aukeaan tullut henkilö. Minun ei tarvinne kertoa vastausta. Ylläpito ilmoittaisi että tämä kuva ei ole riittävän hyvä aukeaan. Sanon teille muille, että sortukaa ihmispalvontaan jos haluatte mutta älkää näin räikeästi. Minun linjani on sama valokuvissa kuin Petteri Sihvosella jääkiekossa. Sihvosen keskittyy arvostelemaan vain peliä minä vain valokuvaa. Kuvaajalla ei ole väliä!
Unohdit nyt arvostella kuvaa keskityessäsi arvostelemaan aukealaisia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.51 (286 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty