Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Mikroaaltouunin käyttöohjeet ovat kadonneet

Harri Holtinkoski

Lakritsijäätelö on suosikkini
Keskiarvo: 4.2
Loiva alamäki päättyy
Keskiarvo: 4.3
Bulgarialaiseen jogurttiin voidaan lisätä vadelmia
Keskiarvo: 4
Ylitä korkeushypyssä ennätys kolmannella yrityksellä
Keskiarvo: 4.2
Tekstiviestillä saa pikavipin
Keskiarvo: 4.2
Lisää vähän maitoa ja tietenkin aitoa voita
Keskiarvo: 4.1
Ymmärrän hyvin Puolan kansaa
Keskiarvo: 4.2
Soita triangelilla joku laulu
Keskiarvo: 4.3
Heitä arpakuutiolla viisi
Keskiarvo: 4
En tiedä, onko muurahaisilla liikennesäännöt
Keskiarvo: 3.9
Haluaisin muistuttaa pankkikriisistä
Keskiarvo: 4.3

Annetut kommentit

hyvä harri.hyvä suomi.hyvä meininki.muutamia helmiä esim."biojäte on vain yksi jätteen muoto muutkin pitää lajitella", ehkä hieman joissain runoissa karsimisen varaa,turhia sanoja siellä täällä mielestäni.mutta se oon vaan mä.en ruvennu yksitellen runojas analysoimaan koska analysoiminen on niin vitun tylsää.tasasta nelosta.
Sympaattisia ja hienoja runoja, minusta tämä on paras kokoelmasi aukeassa. Valitettavasti en nyt ehdi paneutumaan yksityiskohtiin, mutta toivon, että ehtisin tehdä sen jossain välissä.
Minä myös palaan lukemaan näitä uudelleen. Tässä oli roppakaupalla yhtä sun toista.
Otsikosta on pakko sanoa erikseen, se näytti siltä kuin olisi jonkun katkeraa, mutta rehellisen avointa kettuilua saamattomuudestani ja uusavuttomuudestani ja oli pakko tulla katsomaan kuka tämän on kirjoittanut :D No, se olitkin sinä ja tämä huomio oli tavallaan "vapauttava".
Mielenkiintoinen ja paljon ajatuksia herättävä kokoelma. Jotkut runot olivat mielestäni suoranaista tajunnanvirtaa, joka ei ole miinus. Ne jättivät lukijalle paljon pureksittavaa. Miinuksena voisi mainita, että ehkä joissain runoissa oli liikaa sanoja. Plussana vielä sekin, että Sinulle omaleimainen yhteiskunnallinenkin näkemys oli läsnä. Kiitos Harri! Hieno nippu jälleen omannäköisiä runoja.
Nyt kävi niin, että aika loppui, joten loppuosan runot jäivät lukematta. Mutta ne, mitä ennätin lukea ja kommentoida, olivat mielenkiintoisia "järjestettyä" tajunnanvirtaa, jotka ikään kuin vahingossa loppuivat harkitun tuntuisesti ja sitoivat koko asiapaljouden mukavaksi kimpuksi.
Elä karsi mittään.

Muodostaako nää runot sun mielestä selkeästi 11 yksilöä, vai voisko ne olla yksi pitkä runo?

Ei muuta lisättävää, koska olen pyörällä päästäni, paitsi kiitos.
Kävin nyt lukemassa loputkin. Kokonaisvaikutelma on hyvä. Luulisi, että samalla tekniikalla ja tyylillä kirjoitettuina nämä olisivat alkaneet vaikuttaa jo puuduttavilta ja itseään toistavilta, mutta niin ei tapahtunut. Hyppelehtivyys ja eri asioissa koukkailu oli saatu tuntumaan aidolta. Teennäisyyttä en havainnut, kaikki tuntui uskottavalta. Ainoa hajoittava tekijä lukijan kannalta oli näiden paljous. Se haittasi jonkun verran keskittymistä. Mutta kun luki nämä kahdessa erässä, se helpotti. Vitosta ja nelosta annoin.
Hiukan kritisoisin kokoelman pituutta, se saattaa olla joillekin lukijoille melkoisen raskas, koska myös jokainen teoksesi on poikkeuksellisen pitkä. Yhteen runoon laitoin kolmosen, kun en oikein päässyt mukaan. Muihin vitosta ja nelosta.


Matka oli piktä, mutta sen lukijat olivat oikeilla teillä. Hieno kokoelma.
Huh, aivan kuin olisin nähnyt unena jonkun toisen koko elämän. Ja ehkä vielä pikakelauksella. Alun ylitsevuotavuudesta lopun melkein seesteisyyteen, tämä kulkee hyvän kaaren. Kiitoksia, viihdyin.
Kiitoksia kaikille sadalle äänestäjälle ja lukuisille kommentoijille. Osin on tullut ristiriitaisiakin ajatuksia, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että jokaisesta palautteesta saan jotain.
Hyvin täyteläinen ja raskas kokonaisuus. Voi olla hyvä tai huono asia. Riippuu mistä tykkää. Ehkä minulle lukijana etäännyttävä rönsyilyvyytensä ja pitkin runojen takia, mutta olen iloinen, että luin tämän! :)
Kiitos tästä illanvietosta!
Luin näitä kolmena eri kertana. Hieno kokoelma yhteiskunnan piittamattomuudesta yksilön tuntemuksista yrittää olla oman itsensä päämies.
Rankkaa,pitkää ja taiteellista.
Ilolla palaan tähän kokoelmaan, yhä uudestaan sekä mielessäni, että täällä virtuoositodellisuudessa.
Mielenkiinnon herättäviä otsikoita kokoelmillasi ja toki myös töillä itsellään!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.15 (136 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty