Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lotta

Anna Salmi

Satunnaisia kuvia serkustani Lotasta <:

Hukassa

Keskiarvo: 3.3
Hukassa2

Keskiarvo: 3
Tipu

Keskiarvo: 2.2
Her Eyes

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

1,2 ja 4 ovat mielestäni todella hyviä.

Kuvat kuitenkin kärsivät hieman pakkauksesta. Aukeassa kuva saa olla 300kB ja se kannattaa hyödyntää.
"Hukassa" oli varsin mainio kuva. potretiksi mielenkiintoinen sommittelu, itse tykkään kovin paljon tuon tyylisestä. pehmeän valon ja jälkikäsittelyn summa on erinomaisesti onnistunut; kasvot tulevat kauniisti esiin tummasta taustasta. nimikin sopii kuin käsi taskuun.

"hukassa2" on myös toimiva mutta ensimmäisen jälkeen ei oikein tunnu miltään. ehkä turhan perinteinen. sävyt ovat kyllä kauniit ja luonnonläheiset..

"her eyes" on ihan onnistunut tuotos, mutta eipä tuo mitään uutta paljon nähtyyn ideaan..

"tipu" jää kyllä muun joukon taakse aika tavalla. lähinnä jälkikäsitelty versio kotialbumikuvasta..

ilmeisen nuoreen ikään nähden sulla on tosi paljon komeita, herkkiä ja teknisestikin upeita kuvia. näkemystä selkästi löytyy. jatka innokkaana harrastusta ja harjoittelua! :)
Todella hieno valaistus "Hukassa", niin mallin kasvoissa, kuin taustan metsässä. Raaka mutta hienosti toimiva on myös "Her eyes", kuvaajalla on persoonallista näkemystä ja toteutusta (!). Kakkoskuvan rajaus ei mun makuun. "Tipu" ei värien/valaistuksen puolesta, eikä rajaukseltaakaan kolahda. Parhaimmillan vaikuttavia toteutuksia. 4p
Kiitoksia kovasti palautteesta. Olen itsekkin tuon "tipun" kohdalla hieman kriittinen johtuen varmaan ympäristöstä, missä kuva on kuvattu (ei mitään hehkeintä:D), mutta jotenkin silti tykkään kuvasta. (saattaa johtua ihan henkilökohtaisesta naamiaispukujen pelkäämisestä)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.98 (120 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty