Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yöllä

Joona Niemi

Uni ei maistunut yhtenä yönä kovin vahvasti, joten päätin lähteä kuvaamaan.

Kuviin tehty säätöinä levelssit ja tummia kiviä avattu capture nx:n color control point-työkalulla. Muita muutoksia ei tehty. Neffeinä kuvattu.

01

Keskiarvo: 3.2
02

Keskiarvo: 2.9
03

Keskiarvo: 3

Annetut kommentit

Teknisesti ok, mutta näitä on valitettavasti jo paljon nähty. Väritys on kohtuu mielenkiintoinen ja tuo uudenlaista tunnelmaa kuviin, mutta siihen se sitten jääkin. Jokin yllättävä näkökulma tai elementti perinteisessä aiheessa toisi huomattavasti lisää mielenkiintoa kuviin, en ymmärrä miksi ihmiset eivät uskalla käyttää mielikuvitustaan vaikka vehkeet ja laitteet itseilmaisuun löytyy.
On kyllä ehkä hienoimmat virtakuvat mitä oon nähnyt.Varsinkin ensimmäinen. Valo aivan maaginen.Huikeaa
Ihan hyviä muuten, mutta värit oudoksuttavat, levelsejä on säädetty kummasti tai valkotasapaino on ollut reippaasti metsässä, mutta mitäs siitä, jos sitä on haluttu, minua tällainen ei puhutellut.
Kyllä nää minuun uppos. Varsinkin eka kuva oli ihan positiivinen yllätys kun alkoi avaan kuvia. Ehkä tässä yksi kuva olis ollut riittävä, muut vähän toisti itseään.
Mutta upeita ne toki kaikki olivat ja pidin oudoista väreitä sekä veden hienosta maitomaisuudesta..vai oliskohan toi jo kermamaisuus:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.04 (77 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty