Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Herkuleen urotyöt

Harri Hemminki

Moderni mies, aikansa heros ja sankari

Herkuleen urotyöt
Keskiarvo: 4.4
Pandoran lipas: Herkuleen urotyöt II
Keskiarvo: 4.1
Semper fidelis
Keskiarvo: 4
Vielä yksi tällainen voitto
Keskiarvo: 3.8
Suburban maraton
Keskiarvo: 4.2

Annetut kommentit

Hienoa että palasit, tekee aukealle hyvää. Tutustun kokoelmaan piakkoin.
Jeps.. Osa oli vähän vaikeestiavautuvaa, mutta ei suinkaan huonoo. Paljon kaikkee viittausta antiikin myytteihin ja historiaan, mut senhän nyt nimikin jo keroo. Ja aihe on muutenkin ihan jo oppiaineenkin kannalta lähellä sydäntä. Kaks ekaa mun mielestä parhaita, eka ihan vitosen arvonen.
Kiitos Niko. Minullakin oli jo ikävä teitä :)
Kiitos kommentoinnista Ville ja Paula.
Kokoelmassa on kuvattu hauskan osuvasti hetkiä nuoren esikaupunkilaisperheen kiireisestä arjesta liittämällä siihen väliin päätöntä ja ajatonta antiikin tarua. Perheen pää, kuka se sitten epäjohdonmukaisesti olikin, mies, vaimo vai lapsi, hymyilytti minua ja melkein hihitin, kun luin lauantain lohduttaja Persephonen nimen. Atlas-jättiläisen sukupuoli jäi alkuun askarruttamann minua, kunnes omalla tavallani käsitin sen kuuluvan johdonmukaisesti kokonaisuuden realistiseen irrationaalisuuteen.
Tervetuloa takaisin Harri! :) Olen kaivannutkin sinua :) Ja kiitos hienosta kokoelmasta! Persoonallisia, hauskoja ja omannäköisiäsi runoja. Pidän kovasti.Kutsun sinut tässä samalla vastavierailulle jos kiinnostaa ;)
Hyvä kokonaisuus, kuten ennenkin.
Antti Aaltosen kommetti tuossa ylhäällä on muuten oikein hyvä, samoilla linjoilla olen.
Jättehyvä kokoelma. Mukavasti rinnastettu antiikin tarustoa ja nykyajan perhe-elämää humoristisella otteella. Nautittavaa luettavaa. Kiitos.
Ensimmäinen reaktio, kun luin nämä runot, oli hyvämielinen nauru. Minulle tuli tosiaan hyvä mieli kahdestakin asiasta. Ensiksi sen takia, että olet taas täällä, Harri Hemminki; oli menetys Aukealle, kun katosit. Toinen syy on tämä kokoelma, joka tuntui ensi lukemalta "naurettavan" hyvältä. Palaankin nyt heti alkuun lukemaan nämä uudestaan. :)
Jos sallitte, jatkan nauruani nyt luettuani!
Kiitos Venla :) Minkäs teet kun on lumi maassa ja pallokentät jäässä, sitäpaitsi kaipasin jo aivan liikaa takaisin näihin runohommiin.

Mukava että tämä kokoelma on ilahduttanut lukijoita näin paljon. Se oli tarkoitettukin varsin huumoripitoiseksi. Kiitos myös Antille, Janille ja Kaisulle vierailusta.
Kiitos myös Mikille ja Paulalle.
Hauskoja ja oivaltavia runoja. Ei jää kaipaamaan muuta kuin suurta, eeppistä runoteosta "Odysseia II - lähikauppaan ja takaisin". :)
Kiitos vierailusta Jari ja Veera.
Jänniä matkoja teetät kyllä ihmisille näillä runoillasi. Kiitos tästä setistä.
:) Kiitos vierailusta Harri
Voi Harri, en muista koska minulla olisi ollut viimeksi näin hauskaa runoja lukiessa. Oli todella vaikeaa päättää nelosten ja vitosten välillä, molempia nakkelin sinne kuin kukkia lavalle. Palaan varmasti vielä uudestaankin lukemaan. :)
-
Kiitos vierailusta Minna :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.13 (72 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty