Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kirkkonummi

Antti Helimäki

Kirkko

Keskiarvo: 3.4
Talvi hivuttautuu merelle

Keskiarvo: 3
Kuutamopolku

Keskiarvo: 3.5

Annetut kommentit

kauniita kuvia, ihanan talvisia! kuutamopolusta tykkäsin eniten. nelosen olisin jättänyt pois, ei läheskään yllä kolmen ekan tasolle ja muutenkin vähän irrallinen.
Joo nelosen minäkin olisin jättänyt pois, ykkönen ja kolmonen olivat mun suosikkeja. Kauniita kuvia oli nuo.
Poistin nelosen. Se oli vähän niinku joke kun talvea ei taida tänä vuonna tulla lainkaan.
Kauniita ja taidokkaasti sommiteltuja otoksia. Jokainen sarjan kuva - kolme kpl - on vahva itsekseen. Muualta asuvien saattaa olla vaikea yhdistää sarjan kuvia yhtenäiseksi sarjaksi. Pienenä miinuksena, IMHO, kaikkien kuvien värisävyt olivat hieman "päällekäyviä". Mutta kuvaamisen periaatteet ovat selvästi hallussa ja eritoten tuo "Kuutamopolku" on aivan upea otos.
Ooo, upeita kuvia ykkönen ja kolmonen, kakkosesta en niin innostunut.

Ei voinut vannoutunut pakana muuta kuin lykätä kirkolle viisi pistettä. Kuva näyttää jotenkin epätodelliselta (ihan hyvällä tavalla siis), värit on karkkia silmille. Onko tuolla oikeasti tuollainen värien riemuvoitto vai leikitkö kuvankäsittelyohjelmalla? Niin tai näin, todella kaunis kuva. Ihan mielenkiinnosta: mikä oli valotusaika?

Kuutamopolkukin on ihastuttava juuri väriensä vuoksi - minulle harvoin menee edes ylikylläiset karkkivärit liian makeiksi :) Hyvä rajaus myös, polku kiemurtelee kivasti laidassa ja maisema saa tilaa esitellä hienouksiaan.
Kyllä tuossa kirkko kuvassa oli hyvät värit silmälläkin katsottuna sen takia tohon pysähdyinkin kuvaa ottamaan. Kireä pakkanen (viime tammikuun lopulla) ja taivaan sinerrys oli juuri paikallaan, onnex oli kamera mukana. Paras valo menee niin helposti ohi. Kuvaan RAW muodossa joten photoshopin läpi kaikki kuvat menee. Johonkihan ne säädöt on asetettava. Henkilökohtaisesti tykkään vahvoista väreistä, ei kai se epäselväksi näistäkään jää, värikylläisyyttä on lisätty. Niin ja se valotusaika oli 2s. ja f3,5 ISO 100.
Vahvavärisiä kuvia, tarkoituksella. Teholamppujen valo tekee vähän liiankin imelän kuvan, mutta onpahan enemmän amerikanraittityyliä valmiiksi, ilman värisäädön tappiin hilaamistakin.
Hieno näyttely. Varsinkin Kuutamopolussa mahtava tunnelma.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.32 (135 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty