Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ruohonjuuritasolla

Kimmo Grönholm

Eli kontaten otettuja kuvia viime keväästä myöhäiseen syksyyn. Hypätkää mukaan retkelle ja kommentoikaa jäikö hyvä vai paha maku suuhun-

Valkovuokko (monikerroksinen)

Keskiarvo: 3.2
Mustikka

Keskiarvo: 2.9
Lupiini

Keskiarvo: 3.3
Harakankello

Keskiarvo: 3.3
Kärpänen ja jäärä

Keskiarvo: 3.5
Asetelma

Keskiarvo: 3.3
Karpalo

Keskiarvo: 3.1
Syysmasennus (Kielo)

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Perusvarmaa työtä. Tekniikka hallussa. Nyt uus katselukierros.
Äitienpäivä,ulkomaat-katkennut kaula ja kellon vieno sointi; kauneus säilyy ikuistettuna ja pienestä tulee suuri.Kesän kiusa sinnittelee, kurjet tekevät lähtöä ja kielo huokaa valmistautuen uuteen.
Pidän tästä retkestä kovasti!!!
Mielyttävä näyttely. Samaa perusvarmaa työtä mitä sinulta olemme ennenkin saaneet nauttia. kaikki olivat minusta kolmnosen arvoisia ja useat sen ylikin :)
Kiitos Juha!
Kiitti Tuula. Todella kaunis runollinen kommentti. :)
Kiitoksia Matti ja kiva kun kelpasi.
Tää on sellainen kaunis selvä rauhallinen näyttely josta itse tykkään.
Luonto on lähellä mun sydäntä ja tässä se oli mielestäni hyvin ja kauniisti kuvattu.
Tuli mieleen että luontoa kunnioittaen - en osaa kuvitellakaan etä olisit kuvattuasi potkinut nuo sienet helkkarin kuuseen.
Kaunista:))
Suuret kiitokset sinulle Päivi-Marita ja erityiskiitos kun jaksoit jokaista kuvaa erikseen kommentoida. :)
"Perusvarmaa työtä" tarkoittanee perusluontokuvia, ilman suurempia yllätyksiä. Miellyttäviä ja teknisestikin hyviä genrensä edustajia nämä kuvat toki ovat, mutta jotenkin olisin odottanut vähän enemmän. Eli ei missään nimessä huono sarja, mutta perinteinen kukkamakro pitää tehdä jo todella hyvin, jotta se jaksaisi sykäyttää. Kolmosen pintaan menivät keskimäärin, jollekin taisin antaa kakkosenkin (minun asteikollani kolmonen on jo kohtalaisen hyvä). Melko lailla vastaavista kuvista ovat monet tänne ehkä liioitellen kommentoineet, että "noitahan mulla on satamäärin kovalevylläni". Mun kohdalla tuo lukumäärä ei pidä lähellekään paikkaansa, mutta joitain kumminkin saattaisi löytyä :)
Kyllä näistä jäi hyvä maku suuhun, rauhallisia ja kauniita kuvia. Tykkäsin erityisesti kuvien valosta. Ai että kun tuli kevättä/kesää ikävä :)
Kiitos Sampo: Pidän sun kommentoinneista noin yleensäkin, ne ovat asiallisia ja harkittuja joten mukava kun olet avannut sanallisen arkkusi, mutta miksi kuvalaarisi on edelleen tyhjä?
Putkauta rohkeasti esiin vaan.
Tämä oli juuri tämmöinen perusvarma setti joka uhkasi hautautua arkistojen uumeniin joten päästin ne kerralla maailmalle.
Kiiti Niko. Olet oikeassa, että valoon kannattaa panostaa. Siihen minäkin pyrin, mutta aina jää parantamisen varaa.
Kiitos vain itsellesi, Kimmo, kehuista ja kannustuksesta. Ja kiitos myös siitä, että tuot kuviasi esille! Toistaiseksi oon itse vain tyytynyt katselemaan ja kommentoimaan Aukean kuvia. Kommentit ovat ehkä olleet "asiallisia ja harkittuja", mutta eivät aina välttämättä kovin asiantuntevia... ;) Valokuvaus on mulle suhteellisen uusi (tai oikastaan uudelleenlöydetty) ja aika satunnainen harrastus (lähinnä luontokuvausta), ja jotenkin minusta tuntuu, ettei kuvillani ole valtavasti Aukeaan annettavaa. Toisaalta, olishan se "reilua" tuoda omiakin kuvia näytille, jos toisten kuvia rohkenee arvostella... Ehkä vielä joskus tuonkin :)
hyvä mieli tuli tätä sarjaa katellessa.
Juu Sampo, en minä sen takia niitä kuvia jotta pääsisin vertailemaan. Kunhan rohkaisin. Minusta on aivan sama oikeus arvioida toisten kuvia vaikkei itse laittaisi omia kuvia never.
Mukava kun jaksat edes kommentoida ja sen voin omasta puolestani sanoa, että kun katselee muiden kuvia ja miettii ja kirjoittelee niistä niin siinä jää omaan päähänkin oppia. :)
Kiitoksia Veli-Matti. :)
En oikeastaan ajatellutkaan, että siksi tuon sanoit, että pääsisit vuorostasi haukkumaan mun kuvia :D

Joo, onhan tämä yksi paikka oppia kuvaustekniikoita, jälkikäsittelyä, saada ideoita ja elämyksiä, ja parhaimmillaan ehkä oppia näkemään kuvia ja maailmaa eri tavalla, eri näkövinkkeleistä. On hyvin avartavaa luontokuvaajankin tutustua esimerkiksi niihin "inhorealistisiin pläjäyksiin" joihin täällä silloin tällöin törmää...
Jeps, monipuolisuus on valttia. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (226 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty