Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Rannalla

Iiris-Lilja Kuosmanen

ranta

Keskiarvo: 2.5
uppoan

Keskiarvo: 3
syvää

Keskiarvo: 3.2
korret

Keskiarvo: 1.9
nousen

Keskiarvo: 2.8
laidalla

Keskiarvo: 2.6

Annetut kommentit

Todella mielenkiintoinen sarja, erikoisella otteella toteutettuna. Korret-kuva roskiin ja Syvää-kuva kehyksiin. :)
Uppoan tai syvää, jompikumpi on ehkä vähä ylimääräinen. Kuin myös korret, jotka ei tunnu kertovan mitään. Muuten, ekasta kuvasta lähtien miellyttävän alkuvoimainen näkemys vedessä kastautumisesta. Viimenen kuva on sommittelultaan selkeästi yli muiden, vaikka kakkoskuva ehkä voimakkaimmin iskikin.
Oikein hyvä sarja. Sarja osoittaa mm. hyvin että aina ei mallin tarvitse olla alasti että sarjasta saadaan mielenkiintoinen.
Ehkä tämä sarjana toimii paremmin kuin yksittäisinä kuvina. Mukavaa vaihtelua kuitenkin Aukean kuviin.
Hieno sarja! korret heikko verrattuna muihin, mutta ehkä se on tarpeellinen sarjan kannalta?
Taustalla ollut joku hatara idea, menty paikanpäälle.. sohittu kameralla. Ja se on siinä, taidetta. Nykyään kaikki on helpompaa kuin ennen.. vai onko?
Usko, ehkä se on kiinni siitä, kuinka herkäksi uskaltaa ja viitsii virittäytyä, kun kuvia katsoo? Eikö ole helppoa synnyttää nopea ennakkoluulo kuvasarjasta, mennä herkäksi kuin kylmä kivenjärkäle ja antaa kaiken vilahtaa ohi? Sitten lopuksi sanoa moittivasti, että "taidetta"?
Tykkään mielettömästi sarjan läpi kulkevasta tunnelmasta. Semmoinen vähän harmaa, hiljainen iltapäivä justiinsa ennen syksyä.
Kuten sanottua, 'uppoan' ja 'syvää' vähän syö toisiaan, mutta toisaalta jos ite pitäisi valkata jompikumpi pudotettavaksi pois, niin en ossais.

Mää ottaisin Uppoanin (hyvää suomen kieltä) pois, koska se pomppaa muuten muiden yläpuolelle (erillisenä teoksena se toimisi vallan hyvin). Tasapainosena mattona haluisin nähdä tällasen sarjan, ja siihen Syvää sopii ehkä mutkattomammin.
nää on melkein hyviä, en tiiä joku uupuu. no okei, se ärsyttää että alastomuus on joku itseisarvo taidevalokuvalle. mutta se ärsyttää vielä enemmän että ei olla ihan alasti vaan ollaan alusvaatteilla. miksei voi olla normaalit vaatteet päällä? tai joku ajaton mekko tai mikälie. tulee vähän mieleen arno rafael minkkinen. rajaukset tuntuu ahtailta, voisi näyttää vaikuttavammalta jos olisi enemmän tilaa. tässä ei ihan tunnu olevan sellaista läpikantavaa ideaa miksi hahmo tekee mitä tekee. tai jos idea on se että joku on spontaanisti halunnut mennä uimaan ja on iloinen, miksi kuvat ovat mustavalkoisia, se kun tuppaa olemaan vähän melankolista. tässä vähän ajatuksenjuoksua, älä ärsyynny ü
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.68 (165 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty