Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamun kuulaus

Vilkki Kinnunen

Aamun saalistajia. Kaksi parasta aamukuvaani. Mukana myös tunnelmaa.

Kalastajan paluu

Keskiarvo: 3.9
Jahti

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Kaksi ensimmäistä kuuluvat selvästi yhteen. Teema tietysti on aamun kuulaus, mutten välttynyt ajattelemasta ihmistä luonnossa. Hienoja kuvia nuo kaksi ensimmäistä. Kolmannen olisi voinut jättää kokonaan pois.
Näistä välittyy jotain hienoa aitoutta ja semmosta leppoisuutta. Tykkäsin kahdesta ekasta, eikä kolmas detaljikaan paha ole. Jään oottamaan kyllä lisää vastaavia sinulta, en tiedä onko nyt jotenkin herkkä hetki mutta nämä kyllä kolahtivat. Olen samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa että rajaukselle tuossa toisessa kuvasssa voisi tehdä jotain radiaaliakin
Poistin kolmannen kuvan, koska se ei sopinut kovin hyvin tähän kokoelmaan. Jätin sen varastoon odottelemaan. Yli kahden kuvan näyttely samantyylisistä kuvista tuntuu olevan vaikeaa. Tälle näyttelylle tuli heti alussa hyviä paranteluvinkkejä, kiitos niistä.
Otit näköjään vinkeistä vaarin. En tiedä mitä muut ovat mieltä, mutta minusta molemmat kuvat paranivat noilla muutoksilla. Hienoja olivat kyllä ennestäänkin :)
Hienoja aamukuvia. Varsinkin ensimmäinen kuva aivan loistava. Tunnelma ja usva kohdallaan. Myös sommittelu toimii. Toinenkin on hyvä mutta jää vähän ensimmäisen varjoon, koska ei yllä samalle tasolle.
Kumpikin kuva on todella loistavia. Ensimmäinen on hyvin taulumainen. Sellaista vitosen kuvaa melkein, sellaisia sfäärejä rikkoo. Toinen kuva jatkaa mutta täysin toisen tyylisesti, eli valokuvauksellisemmalla tyylillä. Sommittelu ja rajaus on todella onnistuneita. Erittäin hienoja kuvia, joita on pakko kehua.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.39 (82 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty