Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Konzepht 6x6

Karin Stenvall

I

Keskiarvo: 3.9
II

Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Oletpahan hitonmoinen taiteilija, Karin!
Varsin tunnelmallisia kuvia! Rakkauden löytäminen ja rakastuminen kuvattu loistavan kauniilla tavalla!
Näen kaipuun ja tukahduttamisen. Mykistäviä kuvia.
Sanaton, täydellisen sanaton. Aika vaikea kommentoida kun on täysin sanaton. Odotin jo nimen perusteella paljon, mutta näin enemmän.
Lapsenomaista uteliaisuutta ja hämmästelyä, iloa sydämien näkemisestä.. Sitten tsrpiuu! Kaikki sydämet muuttuu nuoliksi ja lävistää tyttömme. Lapsenomaista hämmästelyä jälleen: "oho, miksi tässä näin kävi". Sellanen mulla tulee mieleen ainaki.

Ehkä helpoiten lähestyttävä kuvasarja Karinilta, mitä mieleen muistuu... Ei muuten tietysti sais puuttua toisten sanomisiin, mutta miks musta tuntuu, ku kolme aiempaa kommenttia ois jotain kesä-äksönleffan mainoksia, ku elokuvana on joku bärimanni? Tulee sellanen hassu ristiriita vaan. :~)
Wow! Enpä tiennytkään, että eri tyylisiä kuvia pitäisi kommentoida tyylin mukaisesti :)
Eli siis tälle sarjalle olisi pitänyt antaa eteerinen leijaileva ja rauhallisen harkittu kommentti pienellä koukulla =)

Satuinpahan nyt pahanpäiväisesti innostumaan, kun tämän "mierdan" keskeltä löytyi taas oikein taiteellisia ja aistikkaita kuvia..
Hehe, ei toki piä arvostelutapaa kuvan tyylin mukaan vaihtaa. :) Se oli vaan niin hassu mielleyhtymä. Joskus katson niitä leffamainoksia ilolla, ku ne on aina samanlaisia riippumatta elokuvasta. Ku kaikista rainoista löytyy jotain hehkutettavaa ja huutamisen aihetta. :)
Nii, ja mulle tuli näistä sellanen älyttömän rento, melkein unelias olotila. Siks nuo huutomerkit hymyilytti kovasti.

PS: On muuten aika suunnaton ilo nähdä myös tuo pistejakauma. Huhhuh!
voi, kiitos. näitä on ihanaa katsoa.
Hyvä Karin. Loistavia kuvia, hienoja tarinoita.
ei hittolainen kun joku voi olla niin hyvä. kova halu olisi antaa jotain parempaa palautetta, mutta ei mahda löytyä. kuvat ovat sen verran hiottuja ja kauniita, että on rikos etsiä niistä jotain vikaa
HUH. menee kylmät väreet katsellessa näitä.... aivan mahtavia.
Onhan nää ihan nättejä, mut en minä näistä kuitenkaan mitään suurempaa kicksiä saa. En tosin edes ymmärrä halutaanko näillä kertoa jotain. Nimeä en myöskään tajua. Karin edellinen sarja kolisi mulle paremmin, vaikka saman niminen olikin. 2x3p.
"Ei muuten tietysti sais puuttua toisten sanomisiin, mutta miks musta tuntuu, ku kolme aiempaa kommenttia ois jotain kesä-äksönleffan mainoksia, ku elokuvana on joku bärimanni?", sanoopi Janne :)

Nooh, eihän sitä aina jaksa keskittyä pohtimaan. Karinin kuvat on jotain mihin itse en pysty vaikka kuinka haluasin. Ja silloin tulee annettua kesä-äksöniä olan takaa. Tämä on hiukan sama juttu kuin kuvataidepuolella Kirsin fantasia-kuvat joihin en pysty muuta sanomaan kuin että ovat hyviä.

Ja muistathan Janne, maailma on aina ristiriitainen :)

Ja niinkuin Santeri sanoi, olisi rikos etsiä niistä vikaa. Siksi hehkutus kesä-äksönin mukaisesti :)
Ähh, mua harmittaa jo, että menin sanomaan sen ääneen. Sanotaan sitä vaikka aivopieruksi. Jonkulainen filtteri pitäis saaha aivojen ja näppiksen väliin - sormet ei siihen mulla vissiin riitä. :)
Kaunista.
Tietokonetehtyä somaa kuvaa, mutta valokuvauksellisesti katsottuna...ajattelen kyl vähä samoin näistä.
olen rikollinen.
satua.
Juha, mitä tässä on tehty mielestäsi tietokoneella? Keinotekoinen pehmennys ekan kuvan reunoilla, kenties? Onko esim. Lomo-kameralla kuvaaminen mielestäsi keplottelua, kun siinä tulee kaupan päälle komea vinjetöinti ja pehmeys reunoille? Filmin käyttö, kun se antaa noin kauniita sävyjä? Estääköhän vankka mielipiteesi kuvien "aitoudesta" sua näkemästä näitä kuvia puhtain silmin?

Itse annan ainaki kaiken kunnian kuvaajalle, että osas tehä ne hyvin (paitsi ehkä just tuo pehmennys).

Janne, meillä kaikilla on lupa omaan mielipiteeseen valokuvista ja niiden aitoudesta - niin minulla kuin kaikilla muillakin. Eikö ole yhdenlaista rikkautta sekin, että Aukeassakin jokainen saa ilmaista näkökantansa. Minä ilmaisin tässä omani, ja vastauksestasi sain käsityksen, että se oli jotenkin väärä. Etkä sinä eikä kukaan muukaan voi tietää käsitystäni R20;aidostaR21; valokuvasta joidenkin kommenttieni perusteella.

Lomolla ja filmillä taas ei ole mitään tekemistä tämän asian yhteydessä. En ole koskaan ottanut niihin kantaa Aukeassa, tai puhunut niistä puoleen tai toiseen.

Kysymykseesi, mitä näissä kuvissa on tehty tietokoneella, esitän vastakysymyksen: mitä näissä on tehty kameralla? (Sydämet puussa, pisteet ihmisessä ja seinillä...)

Meidän tulisi nähdä alkuperäiset valokuvat, jotta keskustelua olisi järkevä jatkaa - ja ne olisi kyllä todella kiinnostavaa nähdä.

Valokuvauksellisesti katsottuna aivan lumoavia kuvia. Entäs sitten jos näitä on räpelletty?
Puheet näiden kuvien vetovoimattomuudesta ovat kateutta/harhaa.
Kiitettävä tunnelma.
ihan äärettömän hienoja. olen rakastunut näihin
niin ja olen kiinnostunut ostamaan vedokset näistä.

Tuohon Asserin väitökseen kateudesta on pakko sanoa, että meikäläinen ei siihen kateellisten kategoriaan ainakaan kuulu =) Karinin kuvat ovat söpöjä, mutta niiden tyyli ei kiinnosta minua siinä mielessä, että haluaisin tehdä sellaista itse. Minua kiinnostaa pelkkä valokuvaaminen - luova editointi taas ei.Juhalle vastaan että en suinkaan tarkoittanut sinua vaan ainoastaan itseäni. En harrasta valokuvausta ja katselen näitä erisilmin mitä taas kuvauksen harrastajat.
Valokuvaaja ei katsele linssin takaa maailmaa kenenkään toisen silmin. Kuvat ovat aina tekijänsä kyky nähdä ja ilmaista omaa maailmaansa.
Taas todella hienoja kuvia kuvaajalta jonka tyylitaju on Aukeassa omaa luokkaansa. Sä oot Karin loistava!
Osin pidin kuvien maalauksellisuudesta. Nimeämisen yhteys kuviin jäi ymmärtämättä. Ensin luulin että se viittaa 6x6-kameraan, mutta digikuviahan nämä ovat.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (214 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty