Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Vastattavaa

Rakastavaisilla täytyy olla yhteisiä päämääriä

eikö riitä, että ollaan vaan
hengitetään ja nukutaan yhdessä,
herätään aamulla uuteen päivään?

Yksilön elämällä on oltava korkeampi päämäärä

minä rakennan taloni seinät
tuorekelmusta

kuoleminen on ainut pysyvä päämääräni

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Heidi Rundgren

Annetut kommentit

tämäkin on hyvä. pidän otsikoiden keskinäisestä parisuhteesta, sellainen missä ollaan vaan, koska se on jotain mikä vain on eikä muuten olisi (joko, tai), samoin kuin selittelemättömyys ja hyvä olo. hienoa, että otat puheeksi olemisen tarpeen ja tekemättömyyden viisauden omassa määrässään. tästä on paljon puhuttavaa, mutta mieluusti mietittävää meidän aikaamme jona ihminen tekee yli itsensä ns. kaikki kaikkien puolesta, kunhan minulle jää siitä jotakin, maksan sillä välinpitämättömyyteni ja oletan ansainneeni hyvän olon, jota en lähde selittelemään sitten. (minä astuisin jopa kuoleman sivusta päämäärättömyydessä luottamukseen, mutta kenties se on juuri sitä, pysyvä päämäärä sittenkin vaikkakin pysymätön sellainen)
Viimeinen säe on paras. Hyvä päämäärä, riittävä. Alun ajatukset ovat hyviä, hieman jotakin erilaista ilmaisua ehkäpä olisi voinut kaivata. Tämä oli hyvä, jää edellisestä ilmaisultaan, sisältö yhä vahvaa.
Sinulla on todella puhuttelevia ajatuksia, Juha. Ja kiitos Nikolle myös kommentoinnista.
Yhteisistä päämääristä en ole varma, edes rakastavaisilla. On hyväksyttävä toinen sellaisena kuin hän on. On kunnioitettava häntä, muuten ei voisi rakastaa. Mutta sama päämäärä? Toisella se voi olla elämä, toisella kuolema, ja jos ovat henkisesti jokseenkin samalla tasolla, niin kuin toivottavaa olisi, pysyisi elämä jokseenkin tasapainoisena. Kuolema = poistuminen, katoaminen, lopullinen? Vaiko muuttuminen toiseen olotilaan, joka sekin voi olla väliaikainen? Minäkin haluaisin pitää taloni seinät läpinäkyvinä, mutta mieluummin kokonaan avoimina, jos se olisi mahdollista.
Oho. Tämähän on... vavisuttava :o Ja niin... Totta.
"kuoleminen on ainut pysyvä päämääräni"

kruunaa komeuden :)
Vahva runo.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty