Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sade tanssii kuumalla kadulla

Vanhan aukean satoa. Laitamma varastoon.
-Sini Pöytäniemi

Annetut kommentit

vähän huonolaatunen mutta 3p (Santeri Sarkola)
Hellesade yllättänyt. Mukava tilannekuva, jossa tekniset heikkoudet eivät ainakaan minua haittaa. Tästä melkein haistaa kesäsateen tuoksun. Tulispa kesä... (Juha Lehtinen)
Tuo sade noita puita vasten näyttää todella hienolta. Muuten tämä ei oikein anna minulle mitään. Kuva kaipaa syvyyttä henkilöihin. Mutta sade on hienoa.
Jotenkin mainosmainen. Kiva fiilis.
Pidän naisen asennosta ja tilanteen aitoudesta. Hyvä sommitelma. 4p (Tomi Haapa-alho)
:) Totesin heti, että tuttu kuva, eikä sitten kuvaaja yllättänytkään. Pidän tästä yhtä paljon, kuin silloin, kun olen ekaa kertaa nähnyt. (Riikka Utriainen)
hyvä kuva.4p.ainoo mikä häiritsee on ukon liian tumma naama. (Mika Karjalainen)
Kaipaisin noihin pisaroihin liikettä. Samoin henkilöistä olisi voinut ottaa esiin enemmän sävyjä. (Pekka Nisula)
Mun mielestä sävyt toimii hyvin! Muutenkin tosi mukava tunnelma ja noiden hahmojen eleet, etenkin naisen, on hauskoja :) (Ville Koivuranta)
tästä tulee joteskin hyvälle tuulelle, taitaa johtua kuvan aitoudesta:) (Santtu Särkäs)
Jep, aitous se on joka rulaa! 4p.
Mahtava tilannekuva! Olet kyllä tallentanut juuri oikean hetken. Sade näyttää jännältä ja aidot tunteet näkyvät ihmisten kasvoilta.
Jos tästä jotain kritisoimista hakemalla hakee, niin olisin ehkä itse rajannut hieman molemmista reunoista pois. Vasemmalta tuohon naisen varjoon asti ja oikealta niin, että tuo harmaa puunrunko jäisi juuri ja juuri pois. Mutta tämä oli vain minun mielipiteeni. (Hannu Hentilä)
Kerrassaan hieno tilannekuva:) (Jenna Seppälä)
Ihmisten kasvoilta luettavat aurinkoiset ilmeet ja sateen kirkkaus tuo tähän ihan uskomatonta tunnelmaa! Joku tuolla kaipasi syvyyttä henkilöihin, mutta mää en.. Tässä ei mun mielestä oo noista ihmisistä kyse alkuunkaan, vaan luonnosta. 4p :)

PS: Nuo rusehtavat reunukset näyttää vähän hassuilta kun kuitenki joka aukean kuvaan tulee lisäks nuo ohuet mustat raidat :) Vai tekeekö näyttöni tepposia?? (Janne Mankila)
Fiilistä on. Ainut harmi on tuo miehen reagointi kuvaajaan. Jos katse kohdistuisi naiseen tai sateeseen olisi tämä vielä parempi. Huokuu kesää tämä kuva. (Markus Karhu)
Melko epäonnistunut valokuva, rakeinen tai jotenkin epätarkka, lisäksi horisontti vinossa. Täysin ansaitusti 1 piste. (Hannu Karjalainen)
Horisontti on kylläkin suorassa. Kummaa, että pelkkä laatu ratkaisee joidenkin mielestä, eikä sisällöllä ole mitään merkitystä. (Tomi Itäniemi)
Tomi, tätä itsekin ihmettelen, mutta kun katsot heidän kuviaan niin voidaan kommentit todeta tyhjänpäiväiseksi kakulin jauhamiseksi ilman minkään näköistä pohjaa. Tämä on oikein hieno tilannekuva jota kuvanlaadun pienoinen puute ei pilaa. Rajaus toimii hyvin juurikin tilanteen ja olosuhteiden esittäjänä. Good job. (Jussi Leinonen)
oi, miten hieno! (Mari Suominen)

On kyllä tosi hieno tilannekuva. Sade on hienon näköinen ja ihmiset ja ilmeet sopivat tähän täydellisesti.
Pirtsakka, keveän tanssahteleva ilme. Tosi raikas sommittelu: sade katukiveystä ja puurivistöä vasten saa ansaitsemansa tilan. Jännää, miten vahvasti naisen ilme ja katseen suunta jäsentää kuvaa. Kun ajatellaan valokuvausta taiteena, tekniikka on tarkoitettu VAIN ilmaisun tukemiseen ja toimii tässä ihan riittävän hyvin. Miehen suttuiset kasvot häiritsevät hieman.
Tosi kiva sadekuva! Tekisi mieli mennä juoksentelemaan tonne sateeseen :) 4p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.63 (19 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty