Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

vogue

akryylit kovalevylle 50x70cm, oisin laittanu muitaki mutkun mua ärsyttää toi et jos on useampi niin menee heti yhteenvetosivulle
-Riikka Sormunen

Annetut kommentit

Upeaa, että kerrankin kuvataan karvoja.
Tää on kyllä huikee. Vaikka onki aika tällänen postmodernin romanttinen. mut silti
Tällasille pelkkää vitosta. Jotain tosi loistavaa mielestäni tässä on. Bikinirajojen ajeluun ainakin uusi näkökulma. Kyynärtaipeen anatomiassa ehkä joku vähän pistää silmään, muttei nyt mitenkään hurjasti.
jee kiitos! tommi: juu, olen vähän kärsimätön joidenkin juttujen suhteen. halusin tämän nopeasti valmiiksi ja käsivarsia en jaksanut hioa ihan niin kauan kuin joitakin muita juttuja. toinen käsi on ihan kuolleen värinenkin, mut voi leikkiä että sillä on joku syvällinen tarkoitus :)
Täydet pisteet, idoli.
Loistava työ.!
Tosi hieno, tyylistä tuntee tekijän HYVÄ!
Tosi hyvä. Kivasti syvyyttä. Mietin tuota vettä tai mitä onkaan että kun kerran on tolle linjalle lähdetty niin ehkä ne vois olla säännöllisempiä. Elävämpiähän ne kyllä tolleen on.
Hauska idea ja hieno toteutus.Karvathan ovat tosiaan meidän luonnollinen "vaatetuksemme" ja toiset vaan haluavat ottaa ne pois ja olla "alasti"
Niin mahtava, ideaa ja nimeä myöten. Ehkä ois ollut kiva jos pää näkyisi enemmän.
Mun mielestä se on hyvä, että menee heti yhteenvetosivulle. Näkee kokonaisuuden. Hyvin monitulkinnallinen työ, värivalintoja myöten. Karvat juuri alueilla joilla niitä kammoksutaan, ja maskuliininen sininen hallitsee feminiinistä vaaleanpunaista. Kyynärpäät tosiaan näyttää hieman nurinkurisilta, mutta onneksi niin paljon että sen tuntee kuuluvan asiaan. 5
Hei. Sinun töistä minulla oli aika vieroitusoireet tällä tauolla. (Oon joka päivä aukeamisen jälkeen käyttäny hakukentässä sun nimeä) Minusta tämä työ on karmiva, ja hiuksianostattava (siis posit.mielessä!). Tykkään kauheasti noista naamioista ja orvokeista hiuksissa. Karvoitus herättää inhotusta. Vahva ja rohkea työ, ajatuksia herättävä. Samat sanat ku Keijolta.
Pidän tässä kaikest muusta, mut toi kasvojen ympärillä ja edessä oleva sälä vetää ehkä vähän epätasapainoon kun kaikki muu on tollasta hiljasta ja symmetristä.
Joo kyllä näitä Riikkan pikkutuhmia on jo hiukan kaivattukin...ainakin allekirjoittanut. Enkä taaskaan pettynyt.
Aivan mahtava. En keksi mitään rakentavaa valitettavaakaan. Sävyt on upeita. Karva-aihe sai suorastaan nauramaan ääneen. Varsinkin tähän vuodenaikaan, kun tuntuu, että jokaisesta haituvastakin tehdään niin suuri numero. Kasvot niin tyynet ja silti tarvitaan kaksi naamiota yhdelle naiselle. Kiehtovaa.
Fantastinen idea. Kädet ei toimi. Muuta erityistä kritisoitavaa en osaa sanoa, mutta noi kädet ei toimi. :/ Varsin mielenkiintoinen näkökulma.
tää on kiva.
Hi-hi-hirsutismi sentään, fiudefaude.
Taattua Riikkaa!Jos jostain pitää mainita,niin toi yläosa jää aavistuksen ahtaaksi.5p
Tämä on monellakin tavalla ärsyttävä, mutta ehkä siitä johtuen myös kiva.

Noin huumorilla heitettynä tulee mieleen entisen DDR:n naisurheilijat, vakavasti puhuttuna nää nykyajan mallit. Että tällä ois tuollainen asuste, karvainen mutta läpinäkyvä. Annan 4.00 pistettä siitä, että tämä on hyvin tehty. Sitä jään tyhmänä miettimään, mitä tämä lopulta ilmaisee.
Tulee mieleen Magritte, mutta toimii silti.
karvaa on vaikka mulle jakaa. onkohan noi silmähökkelit epätarkat
joo on ne, tää on otettu aika huonolla kameralla.
Mielenkiintoinen karvainen nainen, 4p :-)
Juuri näin!
Mielenkiintoinen tosiaan, ja taitavasti tehty!
Niin siitä hepan harjasta, tosiaan, mun piti tehä siitä pienempi, sillein, että se ihan kuvaankin mahtuis, mutta menin sörssäämään toisen puolen pahasti, ja jottei työ menis aivan piloille, sörssäsin samallatavalla toisenkin puolen. Itseänikin jäi vähän harmittamaan hiusten tuoma ahtaus, muttei merkittävästi.
Hieno idea. Tarkoituksellatai ei, olkavarret ovat liian pikät.
eli pitkät
Tämähän on ihan helvetin loistava!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.13 (119 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty