Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kaksin

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Sini Pöytäniemi

Annetut kommentit

Vanhat kommentit:

Jotain lisää? Värejä ehkä? (Lari Holappa)
Tää vois olla hiton hieno myös mustavalkoisena ja hieman 'kuulaampana'!! Vauu, näen melkein silmissäni :) On tää näinkin kiva. (Janne Mankila)
Tykkään tästä juuri näin. Hennot värit hennoissa kasveissa. Kohtahan ne jo hukkuu! (miina alajärvi)
Plup plup. Mäkin tykkäilen näin.

"vihree on mukavampi ku harmaa ;)" ;) (Elina Pirinen)
Kyllä, vihree on oikeesti kivempaa kun harmaa(ainankin joskus), mut tässä kun haetaan pelkistettyä muotoa, minusta mustavalkea ajaisi asiansa. Vihreä ei tuo tuossa määrin mitään lisää, ainoastaan sekoittaa. (Marko Ala-Kapee)
Pidän kummastakin kuvasta, tässä ehkä sommittelu, rajaus mietityttää. Mikä merkitys kuvan yläosalla on, onko se edes tarpeen? Alaosa on rakenteeltaan upea, sehän suorastaan soi ja kuulen melkein pienen pienet aaltojen äänet, liplatusta. Ehkä tätä pitäisi päästä katsomaan oikein isossa koossa. Väri on minusta hyvä ja ehkä tuo yläosa tuokin kuvaan tarpeellista ilmaa ja valoa, etenkin sitten kun se on seinällä yli metrin kokoisena julisteena. (Juhani Vierimaa)
värejä minäkin ajattelin lisää tähän kuvaan. Muuten kuva on hieno. Niitä niin se olisi Bueno.
(Julia Arko)
yksinkertainen on kaunis. (Juulia Ervasti)
Hei, Sini! Tuossa edellä kommentoin, kuinka haluaisin nähdä kuvan mustavalkoisena ja niin edespäin, ja ajattelin toteuttaa sen itse, photoshopissa :) Latasin siis sinun kuvasi koneelleni ja käsittelin sen sellaiseksi kuin sen kuvittelin.. Mun mielestä siitäkin tuli ihan hieno, ja aattelin, että sinä ehkä haluisit nähdä sen myös?

Lähetin ite asiassa sulle asiasta jo sähköpostia, mutta kun ei oo vastausta kuulunut, niin kysyn tässä sitte, että jos haluat että lähetän sen mv-kuvan sulle, niin lähetä joku viesti tonne mun sähköpostiosotteeseen, niin minä tiiän sitte mihin osoitteeseen sen kuvan lähettää.

Heips, ja kuvausintoa rutkasti! (Janne Mankila)
Kaikille iso kiitos kommenteista. Aina kiva kun pidetään. Erityiskiitos Jannelle, kuva tosiaan toimi myös mustavalkosena! (Sini Pöytäniemi)
Sarjana 3,5. Yksittäiskuvina pliisuja. (Henrikki Saarela)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty