Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Luontopolku

Väännetty 180 astetta.
Elämän loputon polku kiertää 360 astetta ja milloinkaan ei tiedä millä kierroksella kivi putoaa päälle. TÄTÄ ON ELÄMÄ.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

hauska ja toimiva idea! Saa hyvälle tuulelle! Tietenkin tuo "päälle putoava" kivi vie erittäin paljon huomiota tuolta retkeilijältä mutta se luo myös jännitettä 5p
hyvä idea. retkeilijä olisi voinut käyttää enemmän hyödyksi heijastustaan
Omalaatuista. Hetki meni hahmottaessa. :)
Aika mahtava. Erottuu massasta. 5p.
Hyvä kuva ja joskus jotkut kuvat toimivat paremmin nurin narin:)
Ilman muuta 5p.
Viiden pisteen laaki.
Simppelistä kuvasta toimivaksi kokonaisuudeksi ; ) 4p.
Onnistui!
Hyvä idea ja toteutus, piti oikein käännellä että kaiken tajusi, ilman heiniä olisi ollut ehkä vielä parempi!
Heh.... hauska kuva ja idea:) Hyvä!
Tässä on käytetty hyvin käännettyä kuvaa hyväksi, oikeinpäin tää ei olis ollenkaan näin hieno, siinä sitten roikkuis ukko pää alaspäin:)
Jotenkin mulle tulee oudon epätodellinen olo kun katselen tätä, huimaa.....
Kiitoksia suuresti kaikille. Vastaanottohan on ollut kerrassaan ylistävää. :)
Hiukan mietitytti minkälaisen vastaanoton tämä täällä saa. Itselleni hyvin harvoin toimii tämmöset pyöräytykset, mutta tämä suorastaan huuti sitä. Alkuperäisessä kuvassa näkyy hieman kävelijän nilkkoja jotka täytyi rajata pois.
Jos Santeri pystyt tarkentamaan mitä tarkoittaa, "retkeilijä olisi voinut käyttää enemmän hyödyksi heijastustaan" niin kuulisin mielelläni.
Kommentteja kuulisin mielelläni lisää niin puolesta kuin vastaan.
Aivan loistava, sekä oivallus että kuva :) 5p
Näköjään arvasin oikeaan suuntaan sanoessani etukäteen, että tälle saattaa tulla reilu kasa niin ykkösiä kuin viitosiakin (ne palkit näyttävät ainakin vielä jokseenkin samankorkuisilta). Ja näköjään onnistuit parantelemaan kuvan sävyjä "putoavassa" kivessä, hyvä.

Sanoisin, että tässä kuvan nimi ja kuvateksti ovat merkittävä osa onnistunutta ideaa. Tuossahan voi nähdä ulkoilijan kiertämässä vertauskuvallisesti luontopolun ympäri lätäkön reunoja seuraillen.

Todellakin massasta edukseen erottuva kuva. Ehkä ilman heiniä olisi vielä parempi, kun ylösalaisin kääntäminen ei silloin näkyisi yhtä ilmeisesti. Pitääpä vielä miettiä, mitä nappia painan: nelonen tuntuisi nyt oikealta (en pidä tapanani jaella viitosia kovinkaan monille kuville), mutta onhan idea hyvä, oikein hyvä...
Kiitoksia Jani ja kiitoksia sulle Antti jälleen kerran. Laitoin tän kuvan muutamia päiviä sitten Luontotuvan sivuille jossa Antti kehoitti kokeilemaan tätä myös Aukeassa. Luontotuvassa palaute oli muutenkin sen verran positiivista, että päätin kokeilla ja kyllä kannatti. :)
tarkoitan kimmo, että kävelijä olisi voinut vaikka "nojata" jallalla kiven reunoihin tai yrittää koskettaa kiven päällä olevia kasveja heijastuksellaan. eräänlailla luoda oma maailmansa heijastuksen sisälle ;)
No niin Santeri, nyt alan ymmärtää. Ajatuksena hyvä. Nyt tää kuva on tälläistä loputonta tarpoamista ja voi vaan toivoa ettei kivi putoa niskaan. :) Kiitos.
hahah, tosi hyvä. :)

Mulla vääntää vatsassa kun tätä katson, varsinkin kun katson tuota putoamassa olevaa kiveä. Jos tää olis seinällä muutaman metrin levyisenä, niin multa tulis varmaan oksupoksu. Ps. Eilen oli Avarassa luonnossa sinikoipisuulia;)
Kiitoksia nimettömälle sekä Tuirelle. Anteeksi Tuire jos sait "oksupoksukohtauksen" ja toki katselin kun sinikoipisuulat syöksyili veteen. Harmi vaan ettei sitä fossiilihaikaraa/jäyhää jököttäjää näkynyt. ;)

Niin, pitäisihän se nähdä, että voisi uskoa sen olevan todellinen..
Todella mukavasti omintakeinen otos. Aivan kuin katsoisi toiseen maailmaan, sellaiseen, joka muistuttaa kovasti omaamme. :-)


Tää on kyllä huimaavan hieno! :-)
Tää on hieno! Upeasti nähty ja tallennettu kuva luonnon televisioruudulta.
Kiitoksia, Alpo, Petri ja Vesa. :)
Loistavaa,upeaa,tahtoo tuonne myös!!!
Kiitos, mut muista varoa tuota kiveä.
Jumalainen. 5p.
Kiitoksia Juha. On aina mukava huomata jonkun löytävän näitä vanhempia kuviakin, jättämällä puumerkin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.55 (112 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty