Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Myrskypilvet


-Samu Naukkarinen

Annetut kommentit

Rajaisin tuosta alhaalta osan pois, tuosta kohtaa missä nuo kivet vielä veden alta näkyvät, nyt kuvassa keskiasetelma ja mielestäni se paranisi kyseisellä rajauksella.
Minä puolestani rajaisin raa'asti rannan kokonaan pois, ja jättäisin ainoaksi kiintopisteeksi veteen keskellä olevan kiven. Menisi mittasuhteet jännästi vaikeasti hahmotettavksi. 3p
Minusta taas sekä syvyys, että laajuus sopivat juuri näin. Hyvä kuva, mutta olisiko lipsahtanut liikaa terävöitystä?
Minä en rajaisi mitään, mutta yrittäisin ehkä saada piviin vähän lisää sävyjä. Loistokuva kuitenkin. Jouduitko kauankin odottelemaan salamoita?
tosi hyvä, 5p.
Rajaus on hyvä. Alapuolen vedenalaiset kivet ovat näyttäviä. Taivas salamoineen sykähdyttää myös. Odottava tyyni hetki, ennen myrskyä. Hyvä!
Kappas, maisemakuva josta pidän! Aika pähee!
Mukavaa, että yläreuna on mennyt ihan tunnistamattoman näköiseksi, sillä se vetää fiilistä vahvasti kauemmas tästä maailmasta. Toisaalta, en löydä sommitelmasta mitään sisäistä rauhaa, joka sais mut tyytyväiseks.. Taustan salamat tosin ovat iso osa tään kuvan maailmasta ja tunnelmasta. Harmi, että tarkennuksessa on menty liiallisuuksiin.
Hieno kuva, en muuttaisi mitään. Hyvähyvä.
outo pehmeyttä kuvassa, ihan kun se olisi jostain 400x200 kuvasta venytetty ja sitten söhjätty?
Kiitos kaikille kommenteista. Täytyy varmaan vielä opetella tuota digipimiössä työskentelyä sävyjen ja terävöityksen osalta. :)
Hieno kuva, jota en rajailisi mistään.. En myöskään liikoja pohtisi näihin aukean rajoihin pakotetun kuvan pehmeyksiä tai terävöintejä, ne kun on vaan suuntaa antavia ja voivat mennä pieleen..

Kokonaisuus toimii, myös dramatiikka ja tarvitsee tilaa, kuten on käytetty, vaikuttaa sävykkäältä ja huolella vedostetulta sävyjen ja valon suhteen varsinkin. Pidän kovasti.
mieletön kuva, mutta vähän yliterävöity, uskaltaisin väittää. todella hieno visuaalinen ilmestys kuitenkin.
Upea kuva! Joissakin kommenteissa väitetty liikaterävyys tässä kuvassa toimii. Se tuo enemmän sisältöä ja jännittyneemmän tunnelman kuvaa katsoessani :D. En rajaisi kuvasta mitään pois koska se on upea näinkin :).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.66 (90 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty