Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Punainen omakuva


-Tuukka Järventausta

Annetut kommentit

Kaunis, maalauksellinen. Oikea puoli päätä ehkä aavistuksen verran liian varjossa.
Hypnoottinen. Hyvä. 4
Edelliseen vielä, että minusta on hyvä tuo valo ja varjo.
Mitä sun korvista tulee?

Eikun vakavissaan: minusta leveä tausta on aiheeton, kun siellä ei kerran ole mitään! Jos taustalla olisi vaikka katumaisema tai tori, ihmisiä, tai melkein mitä hyvänsä muuta, tällainen panoraama voisi puolustaa paikkaansa.
Minun mielestä leveä tausta kyl toimii hyvin vaikkei sieltä näy mitään. Erinlainen kuin muut.
no kyllähän tuo kaunis epäterävyys sinänsä on jo jotain, vai kuinka? Toki tuo on hiukan oudon näköinen tapa kehystää kasvot, jotka ovat sinänsä epäsymmetrisesti valaistut, mutta kyllä se kuitenkin kantaa. Kuva on melko vahva.
Jea, valoisuuksien suhteet menee kasvoilla vähä epämiellyttäviks. Joku vois tietysti sanoa - ja sanookin ihan vaan piruuttaan - että noin jyrkkä ja rumentava valo on tarkoituksellista. Ja se ois ihan fain-bai-mii, mutta tään kohalla en ymmärrä, mitä se tois lisää. Mitään esmes persoonan oikkua se tuskin kuvaa - ja vaikka kuvais, niin minä en sitä näe. :)

Mutta ite asiassa tykkään taustasta. Se antaa tähän kuvaan selkeästi toisen kohteen, joka antaa katsojalle uuden tavan katsoa pääkohetta. Taustalla näkyy jotain kaupungin liikettä ja vilinää, mutta tärkeetä on se, että kaikki valot on yhtä kaukana. Tilantuntu on sellanen, että ympärillä tapahtuu kaikkea, mutta se kaikki on tosi kaukana henkilöstämme... Ja jos se ei luo mielleyhtymiä tai viiliksiä, nii en tiiä mikä. Positiivinen ylläri, tää kuva, noin loppujen lopuks!
Niinku Tuulakin, niin hypnoottinen on hyvä termi kuvalle. Taustapallerot johdattaa silmät kasvoihin ja sitten kasvoista pois. Taas kasvoihin ja pois. Tää ikäänkuin pörisee jatkuvasti. Olet mitä ilmeisemmin kuvannut ikiliikkujan.
Tausta on just hyvä! Osoittaa näkemystä että kuvaaja on "uskaltanut" tehdä moisen valinnan. Terävyyden ja epäterävyyden käyttö varsin hienoa!
Leveä sopii 5p.
Mielestäni tausta toimii hyvin. Mulle tulee sellanen "Poika - olet tähti" kuvamainen fiilis:))
Kyllä tässä on jotain hypnoottista kuten muutama on tuossa jo todennutkin.
miten niin Ei Mitään taustalla, onhan sielä helvetti sävyjä ja muotoja ja värejä vaikka kuinka??..
mutta tääki mun makuun taas turhan maalausmaiseks muoksittu ja puhkastu poskiki.
Helvetin komiat silmät, ei voi muuta sanoa! Hieno omakuva, maalauksellisuus ja jyrkkien valojen ja varjojen kontrastit on minun mielestä kuvan juju.. Taustasta en ottaisi senttiäkään pois, se on hieno, antaa kasvoille ja silmille hienon pohjan.. pieni miinus kasvojen ja kaulan oikeanpuoleisesta alaosasta, tummuus on hieman liian mustaa. Kuvan muut sävyt ovat erittäin onnistuneet. Kaikkinensa upea omakuva!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.29 (76 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty