Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

laulu


-Reetta Muranen

Annetut kommentit

Tämä toimii...
Bändikuvan voi tehdä joko huonosti tai näin. Tykkään kovasti.
Juu tämä on erittäiun onnistunut bändikuvaksi.Mukavaa vaihtelua tavallisiin.
Toimii kyllä niin maan perkeleesti. Varsinkin kun etualan kasvot ei ole täysin pimennossa vaan aavistus kasvojenpiirteitä näkyy. Yleensä bändikuvissa solisti meinaa viedä liikaakin huomiota muilta jäseniltä, mutta tässä heitä ei ole jätetty taka-alalle piiloon vaan otettu mukaan kuvaan ja annettu heille rooli.
Shiluettimaisuudellaan kyllä, se on myönnettävä idea toimii, ja on erittäin mukavaa nähdä täysin erilainen bändikuva, jonka suunnittelussa on jo etukäteen mietitty kokonaisuutta (olettaisin näin)
Hieno nähdä, että niinkin paikoilleen jämähtänyttä genreä kuin bändikuvat uudistetaan rankalla kädellä. Ja vielä niin, että se toimii ihan pirun hyvin. :)
Parhaita bändikuvia mitä olen aikoihin nähnyt 5p
Tässä on tunnetta! Ei hassumpaa jälkeä lainkaan. 5p
kuten edellä jo moneen kertaan on todettu; raikas "bändärikuva".. tarkennus laulajaan on hyvä, mutta sopivan pienellä aukolla jotta muu kööri on kuitenkin selkeä.. valon käyttö aivan kymppi ja heijastukset lattialla buenot.. näin se pitää! 5p
mukavat sävyt ja omaperäinen idea. Toimii 5p
Todella säväyttävä ja omaperäinen hieno kuva,jossa on mielestäni myös jonkin sortin huumorin pilkettäkin.
4p. eli hieno äänekäs kuva.
Huima. Toimii.
Bändikuvana tietty loistava ja erilainen. Mutta vähän kliini vaikutelma, sellaiset putipuhtaat sairaalaolot tulee mieleen.
Tykkään 4p. En ole ihan varma, kaipaisinko kuitenkin etualan tyyppiin hieman enemmän valoa.
Hieno kaikin puolin. Mikäs yhtye? Ootko ottanu samatyyppiset kuvat joka jäsenestä? Ois kiva nähä.
Loistava omalaatuinen bändikuva.
TOIMII
Kiitän kommentoineita, Yhtye kotipaikaltani pikkubändi, joka itseasiassa tuli malliksi minulle erilaiseen kuvaan, nämä hieman erilaiset kuvat ovat yksitäiskuvia ja nähtävillä kotisivuillani www.anna-reetta.com , ihmiset2 kohdasta löytynee (suorat linkit eivät ole mahdollisia). Tämän kuvan tein ennalta suunnittelematta sitten ryhmäkuvaksi ja koska on minulta erilainen kuva, oli mielenkiintoista kuulla kommentteja.
Osaat valaisun ja osaat totta tosiaan kuvata. Kaiken kaikkiaan loistavaa! 4p
Heh, Mia oli ainoa joka kritisoi hieman.. Se oli itse asiassa mukava havaita. Minullakaan ei varsinaisesti ole mitään tätä kuvaa vastaan, ihan jännä, mutta tosiaan on sellaista Soundi-lehteen sopivaa steriiliyttä ja se on valitettavasti mielestäni kokonaisuutena kohtuullisen tylsä lehti, 4p
Ja se tylsyyskin johtuu ensisijaisesti siitä, että kaikki bändit on nykyään keskenään aivan liian samanlaisia sekä musiikkinsa, että ulkoasunsa osalta ja ne pystyy takuuvarmasti sijoittamaan johonkin tiettyyn genreen, rajankäyntiä ei ole lainkaan.. Se on surullista, tämäkään ei ole liiaksi massasta poikkeava sittenkään, esimerkiksi suomalaisuus on havaittavissa monellakin tapaa rivien välistä. Tuo alkukantainen aggressio yhteen ainoaan muottiin vedettynä. Vaikka oikeasti se olisi vähän laajempi homma ja todennäköisesti tämä yhtyekin on todellisuudessa paljon persoonallisempi, kuin mitä kuva antaa ymmärtää, siis ihmiset siellä taustalla.
Eli rankalla kädellä uudistamisen kanssa tällä ei mielestäni ole mitään tekemistä, mutta kuten sanoin, hyvä kuva silti, varmasti toimii siinä yhteydessä, mihin on tarkoitettukin
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.65 (115 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty