Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Demonit eivät piinaa minua enää


-Timo Paakkanen

Annetut kommentit

Superman väärinpäin.

Kuvana idealtaan ja tekniseltä toteutukseltaan onnistunut. Toivoisin ehkä eniten että henkilön riemakkuus - demonit eivät enää piinaa - näkyisi myös kasvoissa. Nyt ne ovat piilotetut, mikä harmittaa. Miten ihmeessä toteutettu, hyppäsittekö benjihypyn ilman köyttä ;)? Hieno kuva! 4p.
Vähän oudohko otsake kun kaveri näyttää just siltä että ´joku riivaisi häntä.
hieno kuva, mitä täällä oikein märmätetään jostain piilotetuista kasvoista, ei kai kuvaaja painovoimalle ja putoamisvauhdille ja/tai asennolle mitään mahda. 5p. ja ei piinaa.
Mukava kesäinen vauhdikas kuva, asu on hieno, jostain syystä tulee mieleen joskus muinoin hypätyt ns. pellehypyt altaaseen, tässä kenties tramppis?
Tuo asentohan ja se että kasvot ovat osittain peitetyt viittaa tavallaan päinvastaiseen kuin kuvan nimi. Ei mitenkään erityisen onnistunut kuva. Värit ovat kyllä selkeät ja kuva mukavan skarppi.

Marialle: Se että kuvaaja ei mahda jollekin asialle kuvatessa ei mitenkään pelasta kuvaa tai anna kuvalle arvoa enemmän. Vrt. esim. lintukuvaus, jos lintu on jossakin tietyssä asennossa ja valokin vähän huonosta suunnasta, niin kuvaa ei pelasta se että se on nuo seikat huomioiden mahdollisimman hyvä. Maailma on kuvia enemmän kuin pullollaan ja siksi haluaisikin nähdä kuvia joissa ei mitään "mutku"-selittelyä tarvita. Tässä tapauksessahan itse kuvaajahan ei toki selitellyt mitään.
Kengännauhoista päätellen kuva on käännetty kuvankäsittelyssä ylösalaisin?
Osittain samaa mieltä kuin maria west. Usein marmatetaan jostain pensaasta, joka on muka tiellä vaikka sitä nyt ei ilman lupaa saa nyhtää poiskaan... pakko se kuva on on ottaa, jos jotakin meinaa muistoksi saada näkemästään. Itse tykkään tästä

Veli-Matille: Niitä omiksi muistoiksi "pakko ottaa" kuvia ei kuitenkaan kaikkia ole pakko laittaa julkisesti näytille.
rajaus ei toimi, liian vähän tilaa ylhäällä.
Kuvaa ei ole käännelty.
Hieno tää on:) Mallille soisin pitkät hiukset joista näkisi vauhdin...nyt kuva, niin hieno kun se onkin näyttää jonkinverran liian pysähtyneeltä ja sen voi tulkita myös käännetyksi.. Mutta 4 pistettä silti, ihanan värikäs ja iloinen kuva, en näe tässä demoneja joten ei kai ne sitten enää piinaa:))
tausta tylsä.sinistäsinistä.jos siel takan ois jotain ni paranis huomattavasti.oudossa asennossa oleva ihminen ilmassa.huraa.2p
Minua nimenomaan viehättää se, että käsi on kasvojen edessä. Katsojalle jää enemmän tulkittavaa ja mietittävää, kun hyppääjän ilmettä ei näe. Kuvan nimi on hyvä ja ainakin oman tulkintani mukaan viittaa kuvan ottamisen jälkeiseen tilanteeseen.

Vaikuttava.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.14 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty