Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Piilopirtti

Kallahdenniemi, Helsinki.
-Janne Kariniemi

Annetut kommentit

Olisi kenties parempi ilman "piilopirttiä" kuvakulmaa lisää vain vasemmalle:)
Magee.
Jos siirtäisi kameraa vasemmalle tai ottaisi mökin pois ei todellakaan toimisi näin hyvin... minusta juuri näin on hyvä... (mielipiteitä on monia ja jokaisella se oikea=))

Todella kaunis taivas, tykkään kuvasta juuri näin.
Paleltaa katsoa tällaista. Hyvä merkki, kun tuntuu joltakin.
Hieno
Jännä fiilis, ihan kun aika olis pysähtynyt..Sellainen "viimeisellä rannalla" tunnelma.
Muuten aika hyvää kylmän ja tuulisen syysillan tunnelmointia, mutta tämän kuvan kohdalla ehkä vähän väljempi rajaus (lähinnä alareunan kivien / vasemman reunan niemenkärjen osalta) voisi olla mukavampi. Tietysti jos kuvan reunojen ulkopuolella olisi odottanut häiritsevää sälää, niin ehdotuksen saa unohtaa.
Kaunis kuva. Taivas erityisesti on vaikuttava. Muuten on sitten jäänyt liian tummaksi, esim. piilopirttiä on vaikea erottaa. 3p.
Upea!
taivas o kyllä ihan hyvä mutta kuva o aivan liian sininen ja piilopirttiä ei näy kunnollla.enemmän tää on "kivet,"taivas" kuin "piilopirtti"..
Samalla tavoin hyvin nähtyä valoa kuin Juovassakin. Vähän alivalottunut? Mökkiin kaipaisi edes vähän sävyjä. Taivaan viuhkamainen valo näyttää sinkoavan suoraan mökistä, joka siten ei ainakaan kovin piileskelevältä vaikuta... mutta hieno efekti. Kannatan Mikan ehdotusta väljemmästä rajauksesta vasemmalla: olisi tuonut yhä lisää ilmaa ja avaruutta. Varsinkin veden värisävy on hienostunut, mutta luulen, että tämä olisi mustavalkoisena vähintään yhtä hyvä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.08 (48 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty