Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamusumussa

Sinisorsa pariskunta syksyisessä aamusumussa
-Tapio Aho

Annetut kommentit

Kehtaanpa olla eri mieltä Jarin kanssa tuosta rajauksesta. Ehkä ylhäällä on turhaa, mutta kun kokeilin muuten rajailla, muuttui tunnelma aivan toiseksi. Ensimmäinen mielikuvani oli aamusumussa kotiin palaavista matkalaisista. Tiukempi rajaus rikkoisi sen :P Toisaalta me näemme kuvia eri tavoin ja tuo mielikuvani taisi lyödä tuon rajauksen jo aika pahasti kiinni..
Jännä homma tosiaan.. Itsekin katsoin heti, että ehottomasti tiukempi rajaus. Mutta sitten tämä väljempi versio alkoi myös toimia. Ihan ok välillä näinkin päin.
No tähän rajaukseen olen itse tyytyväinen. Perusteena yläosan rajaukselle on tuo oikealla yläkulmassa oleva lehvästö ja samoin myös vasemmalla, joka korostaa aamun valoa ja auringon ensisäteitä. Ilman sitä häipyy se joku. Alhaalta jos rajaa niin häipyy etualalla kevyesti leijailevan usvan vaikutelma, josta ainakin itse pidän.
:)
en koskisi rajaukseen, mukava kuva
kyllä minäkin pidän rajauksesta tällaisenaan.. valo ja usva luo aivan upean fiiliksen. hyvin on pariskunta saatu esille.. 4p
rajaus on hyvä mutta terävöitys on jotenkin outo. valkobalanssia oisin myös säätänyt lämpöisemmäksi.
Ihana hetki, hiljaisuuden voi kuulla.
mahtava valo! :o
rajaushan tässä on aivan hemmetin hyvä, koko puusto mahtavuudessaan tulee esille, ei kuitenkaan liikaa, vaan parina yksityiskohtana, päähuomio keskittyy silti väistämättä sumussa oleviin matkalaisiin.
Ihanan rauhallinen kuva. Ja mielestäni tämä rajaus toimii hyvin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.52 (82 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty