Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sirkus


-Jari Nupponen

Annetut kommentit

Hyvä aihe ja sommittelu, puhkipalaminen vähän häiritsee.
Tässä on ainekset vaikka mihin, mutta tekninen toteutus ei oikein palvele. En tietysti tiedä onko tuo pikselipuuro tullut mukaan vasta jälkikäsittelyssä.
Minusta tää on upee
Minustakin on upea! Vaikka vähän vielä paranisi kun tuon akrobaatin vaatteen vaaleisiin kohtiin saisi sävyjä.
Mulle kyllä kolahtaa myös! Ilman puhkipalamista ois tosi upea.
Todella kaunis ja hienosti sommiteltu teos. En jaksa ymmärtää loputonta valittamista puhkipalamisesta. Miten se vähentää teoksen koskettavuutta tai tulkintaa?
Siten, että kun se on kuvassa kaikkein tärkeimmällä alueella, niin vie nimenomaan tunnelmaa itse kohteelta.. Tulkinta voisi siten olla vahvempi ja onnistuneempi kun valo olisi hallittu huolellisemmin.

Ja koska kuviin kirjoitetaan mielipiteitä, neuvoja tai miten se koetaan... Lisäksi vielä aika moni nimenomaan haluaa kuvilleen muutakin kuin yksirivisen "onpa hyvä" kommentin, tai pelkät pisteet.
Eli en jaksa ymmärtää kitinääsi siitä kun jonkun toisen kuvalle on kirjoitettu kommentti, jossa kommentoijan häiritsevänä kokema on mainittu, sen ei pitäisi olla sinulta pois, vai onko?
Jarilta hyvä ja asiallinen kommentti kommentoijien puolesta.
Sommitellullisesti kuva on hieno.
Tekninen puoli häikkää mullekin. Etenkin jalkaterien mössöys ja hieman myös tuo puhkipalaminen.

Sommittelultaan onnistunut kuva. Mielenkiintoinen jännite valopallon ja pyllypallon välillä. Pikselimössö haittaa harmi kyllä tunnelmaa. Kuvan suoristaminen ja taustan tummentaminen saattaisivat pelastaa pikkuisen.
Täysin kuvataideihmisenä minua häiritsee hieman sommittelu: silmäni tykkäisivät enemmän, jos ylhäältä poistaisi tilaa ja alas sitä lisäisi.
Oi kun on onnistunut tilanne! Mielikuvitusihmisenä rakastuin tähän kuvaan. Minua ei niinkään häiritse puhkipalaminen ja jalkaterä, vaan pikemminkin punainen värimaailma. Toisaalta, jos alkuperäistä värimaailmaa olisi lähdetty muuttelemaan, niin tilanteen realismi olisi kadonnut. Silti olisin iloinen nähdessäni tämän esimerkiksi mustavalkoisena ja koristereunoissa. Viisi pistettä annan ilomielin. Tämä erottuu hyvin eläin-,ihmiskasvo-, ja rakennusvalokuvauksesta.
Siis niiden ainaisesta massasta :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.16 (62 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty