Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Syysasetelma

akryyli kankaalle
-Mari Peuho

Annetut kommentit

Todella toimivat värit ja tyyli on loistava!
Tästä on hankala keksiä mitään kovin rakentavaa palautetta, koska parantamisen varaa ei juurikaan ole. Dynaaminen meininki sekä värien että muotojen osalta. Roiskeet ovat piste iin päälle.
Todella hyvä!5p
Harvoin olen nähnyt asetelmaa, joka melkeinpä liikkuu :) Hyvin kaunis työ. Pidän värimaailmasta. Noi piikkiset kukat, maljakko ja etana on eniten mieleeni :)
Mie oon ollut todella tykästynyt näihin siun töihin jo vanhassa Aukeassa, ja nyt sainkin sinut viimein kirjanmerkkeihin, jotta voin jatkaa näiden töiden seuraamista. Jälleen kerran mielettömiä värejä ja muotoja. 5p. Ja tuo "läikikkyys" iskee miuun ihan hirveästi.
Yhdyn muiden kommentoijien mielipiteisiin. 5p
Ihanat murretut värit ja mukavan erilainen asetelma maalaus!
ja myös taustan vihreänvioletit viivat luovat tasapainoa ja tunnelmaa - ja antavat kukille kiehtovan, likaisen kehyksen
Heti tunnisti tekijän. Jälleen upea työ siulta.
Hieno työ, ehkä hiukan haalea makuuni ja punaiset roiskeet muistuttaa liikaa verta mutta niiden puuttuminen taas latistaisi tunnelmaa. HMmh, hiukan ympäri pyöreä kommentti :) mutta 4p
Hienon ristiriitaiset muodot. Ihanat värit. Ja söpö etana. Paketti kasassa.
Kiitokset kommenteista! Minustakin tuo kuva näyttää oudon haljulta jollakin näytöllä ja toisella taas tosi tummalta.... Oikea työ kallistuu sinne tumman puolelle. (En voi kalibroida näyttöä aukeaan sopivaksi, kun on ihan muille hommille säädetty.) Itse en ole ihan tyytyväinen kuvaan, mutta en tiedä mistä se johtuukaan tarkalleen... jotenkin siitä tuli rikkonaisempi kuin olin suunnitellut ja lisäsinkin siihen vielä lopuksi tuon isoimman "takiaispallon", mutta se ei kyllä niin paljon pelastanut. Mutta siis kiitoksia vielä kun olette jaksaneet kommentoida ja lisääkin saa antaa tulla!
Rakastan tuota etanaa.. (ehkä kun mulla on kaks aksua, hehe). Samoin nuo takiaispallot on herkullisia. Asetelma on outo ja mielenkiintoinen, ehkä ruukku jää kaksiuloitteiseksi ja latteaksi verrattuna muihin muotoihin, reunat on jotenkin ehkä liian teräviä. On kuitenkin varsin kaunis työ :)
Todella upea ja hieno nimi
Kävin läpi kirjanmerkkejäni ja sen mukana eksyin tänne. Olin melkein unohtant tämän mahtavan taiteilijan. Onneksi eksyin. Sellaista tavaraa, mitä voi fanittaa.
dufyn abstraktikon kukat tulevat kyllä mieleen, mutta toteutushan on tosi etevästi omaasi!
Mä oon tosi huono taiteen tuntija... Raoul Dufy nimisen kaverin töitä löytyi netistä. Itse en tuon taiteilijan töihin huomannut mitään yhtäläisyyttä, mutta sehän on aina katsojan silmissä... Ja sehän on positiivista jos tällaisen amatöörin kuvat edes kaukaa muistuttavat jonkin "oikean" taiteilijan töitä ;)
no siis kyseessä oli yksittäisen työn mielleyhtymän toiseen työhön aiheuttama maininta, jolla ei tietenkään ole mitään tekemistä tyylien vertailun kanssa, ts. tällä ja muilla töilläsi ei ole dufyn kanssa minun mielestäni dufyn kanssa mitään erityisempiä tyylillisiä yhtäläisyyksiä, siis toisin sanoen abstraktikon kukat tulivat mieleen tästä kuvasta, ja pidin sitten tarpeellisena jostain syystä mainita siitä, ja todellakin minä pidin sitä ihan mainitsemisen arvoisena juttuna näinkin kivoja tuntemuksia aiheuttavan kuvan yhteydessä, mutta se ei tarkoita sitä että tekisit jotenkin muuten dufymaisia kuvia. tulipas selkeitä sanoja.
Okei, nyt vasta tajusin, että työn nimi oli "abstraktikon kukat".... Joo no nyt näen jonkinlaista yhtäläisyyttä, kun olen myös tykästynyt siemenkotiin ym. hassuihin muotoihin kasveissa. Mulla on itse asiassa vielä laajempikin projekti menossa tuonlaisiin kasvin muotoihin liittyen, mutta katsotaan päätyykö tänne...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.16 (68 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty