Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kaksi ässää

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuvaaja:Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Voisin kuvitella että on aika harvinainen kuva, vai?
Tilanne hemmetin hyvä, harmi kun kuva on niin rakeinen. Supikoiran silmä on kyllä mahtava. 3p

tilanne on varmasti ainutlaatuinen, mutta kuvana valitettavan tavallinen räpsäisy :(
Niin rakeinen että näyttää jopa vähän maalaukselta.
Ihan ku suoran salaman raaka roiskaisu ja jälkikäteen vielä sävyt fiks-faks... Teknisesti ja visuaalisilta arvoiltaan tää kuva on aika laimea. Tosi.
Tilanne tosiaan on munki mielestä erikoinen, ja itelläni varmasti pyöris villasukat jalassa jos itse pääsisin näkemään tuollasta. :) Valitettavasti mää ainaki arvioin vaan itse kuvaa. Siinä syy äskeiseen tylyilyyni.
Kuvaaja tietää kuvan tekniset puutteet niin ettei sitä tänne normaaliin näyttelyyn laittaisi, mutta tilanne oli sen verran erikoinen, ja sopi tähän teemaan loistavasti....eikä kaikilla ole hienoja jumalattoman kalliita vehkeitä ( pappa betalar inte..) Kuvasta saa kuitenkin selvän mitä siinä tapahtuu; eikä heinäkuun yön häräryydessä ilman salamaa.....
Tilanteena hyvä - teknisesti huono. Mielenkiintoinen kuva kuitenkin:)
niin.. oikeastaanhan sillä kameralla ei ole minkäänlaista merkitystä lopputuloksen kannalta.. ei tämä kuva olisi sen hienompi ollut, vaikka se olisi otettu ihka uudella viidentonnin nikon d3:lla. ihan vaan noin niinku pikku pointtina..
Kertokaas nyt sitten miten tilanteesta olis saanut HIENON KUVAN???
ei kuvasta "hienoa"/ visuaalista olisi välttämättä saanut mitenkään.. ei kaikki tilanteet ole valokuvauksellisia vaikka mitä tekisi.. ei kannata ottaa hermoa nenään, tilanne on todellakin mainio, mutta kuvana ei erityinen..
Kuvaaja hei... Kiinnostaako tämän kuvan katsojaa tippaakaan, kuka sinulle on kamerasi maksanut? Kiinnostaako se, kuinka paljon se on maksanut? Ei niin, ja se sun pitäis oppia.

Joskus kuvan aihe on niin uusi, sykähdyttävä tai kiehtova, että teknisen puolen saattaa antaa jossain määrin anteeksi. Tässä aihe ei ole mitään noista. Ja teknisessä puolessa on liian paljon anteeksi annettavaa.

PS: Minunkaan vanhempani eivät ole maksaneet senttiäkään yhdestäkään valokuvaukseen liittyvästä ostoksestani, joten säästä puolustelusi niille, jotka luulevat kuvien laadun olevan suoraan verrannollinen käytettyyn rahasummaan. Sitten ala käyttää mielikuvitusta, jos tekee mieli kiertää teknisiä rajotteita.
Olinko vähä tyly? Auts... Mielipiteitäni en voi muuttaa, enkä näe liioitelleeni missään kohtaa, mutta tapa jolla asian ilmaisin, ei ehkä ollu linjassa mielipiteeni kans.
hyvät pojot. ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.49 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty