Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Teerenpeliä

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuvaaja:Kari Leo
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tässä on melko intensiivinen kohtaaminen. Hyvä.
Teeret ovat kyllä todella kiinnostavan näköisesti nokakkain kuin ottaen toisistaan katseellaan mittaa ja odottaen hetken päästä tapahtuvaa yhteenottoa, ja tilanne sopii siten teeman aiheeseen oikein hyvin. Taustankin linnut ovat ihan sopivissa asemissa.

Sen sijaan en pidä valon jotenkin kalseasta ja kovasta sävystä enkä teerien edessä pilkistävistä epäterävistä heinistä. Ja kun teerensoidin on luontokuva-aiheista puhkikuvatuimpia ja paljonkin parempia ja vauhdikkaampia kuvia siitä nähty muualla melkoisesti, ei tämä isompaa vaikutusta minun silmiini tee. (Arvaan muuten kuvaajan kuten luultavasti moni muukin tämän kuvan kohdalla, mutta jääköön nyt kertomatta, kun kerran on tarkoitus nämä ensin nimettöminä esittää.)
Valohan on melkein ku huurteisen syysaamun. Kalseaa, mutta ainakin tehokasta, sillä se vie katsojan tuonne hetkeen, mättään taakse kuikkimaan. Toiset teeret taustalla luovat välinpitämättömyydellään väkisinkin hieman huumoria kaiken jännityksen keskelle. :)
Erittäin hyvä luontokuva. Tässä on sellainen tiirailutunnelma kun ruohot alhaalla ovat sumeita:)
Näyttelyn parhaita kuvia tämäkin.
Kuvassa ei ole mielestäni mitään muuta oleellista kuin teerien katse, joten tuo turha 98% kuva-alasta syö aika paljon tehoa pääasialta.
;D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.54 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty