Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kuin viimeistä päivää


-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Todella hyvin nimetty! Mahtava kuva ja tälläistä ideaa&toteutusta en ole ennen nähnyt!
nimi tosiaan sopii kuin käsi taskuun.. tässä on todella "tuomiopäivän" meinikiä ja mv sävytys tukee fiilistä :)
Tässä on menoa ja meininkiä..
todella hieno. 5p.
Oooo.. Lopunajanfiiliksestä tää on aika mielenkiintonen ja miellyttävä näkemys. Bravo!
aiheesta 0p, kuvasta ja sen teknisyydestä 2p.
Hyvä nimi! Itselläni on aina vaikeuksia keksiä osuva nimi.. Kuva on hieno ja onnistunut, sumu tuo tähän hienoa tunnelmaa!
Erittäin hieno tunnelma, silloin tällöin tuollaisia kohteita sattuu vastaan kun aikansa luonnossa vaeltaa..ja silloin täytyy olla valppaana.. :)
5p
Kiitoksia teille jokaiselle! :)
Ja Huotarille tiedoksi ettei "porona ees taas" ole haudattu tai ainakin on vaara, että haudasta noustaan vielä. :/
Hieno kuva. Onnittelut!
Ekaks kun katoin kuvaa, ei näyttäny mitenkään tuomiolliselta, mut kyllähän tässä sittenkin jotain hämärää on! Pystyjalkakuovit pinkasee matkoihinsa kuin tuli olisi takalistoissansa. Onks tää nyt se, kun kuu on punainen ja meret kiehuu?
Marko ja Jari: Kiitos. Ei kameralla paistia saa, mutta saunan päälle nauttimani olut laittaa röyhtäilemään. ;) Linnut taisi muuten olla isokoskeloita.
Kari: Kiitos!Mahtava kuva, pienennys näytti niin suttuiselta, että ekalla kerralla ohitin täysin. Onneksi tuli nyt korjattua tuo vahinko :) 4p silti, koska se lentokonekuva oli äsken silmien edessä.
Tää on ihan epätodellisen hieno kuva.
Ihan kuin olisi Wickströmillä ajettu sekaan - mitäpä ei tekisi hyvän kuvan eteen. Hieno tunnelma, kylmä ja kuuma samaan aikaan. Johtuen ehkä pakokauhusta ja kuvaajan kiireestä, jotenkin palaset levällään, mikä sekä hyvä että huono.
Maailmanlopun tunnelma.
Tää olis värikuvan varmaan ihan mitäänsanomaton, mutta mustavalkoiseksi käännettynä tosi upea!
Kiitos Petri. :)
Kiitti Merja. ;)
Kiitos Markku. Wickström mielenyhtymä oli mukava kuulla. Tossa ei kuitenkaan Wikillä ajeltais. Ei riitä vesi. Kuva on kymijoen alajuoksuilta ja aallot ovat siis veden virtauksen aiheuttamia.
Kiitos Päivi-Marita. Olet oikeassa väriversiosta. Ei tullut edes mieleeni julkaista kuvaa ennen kun älysin muuttaa mustavalkoiseksi.
Sä oot Kimmo kehittynyt kovasti, kun muistelen keskimääräistä kuvatarjontaasi vanhalla Aukealla. Sieltä jäi mieleen ainakin pari melkein tyrmäävän vaikutuksen tehnyttä pläjäystä - siis huonossa mielessä - ja oikein hyvät kuvat olivat harvassa: Keihäänheittäjien maa ja se 3D-teemakuva. Mutta nyt olet iskenyt pöytään 3 kovin hyvää kuvaa peräjälkeen, josta onnittelut!

Menoa ja meininkiä sekä varsinkin hienoa tunnelmaa löytyy tässä. Hiukan suttuiselta jälki tosiaan näyttää, mutta ei häiritsevässä määrin. Neloseenhan tässä "joutuu" kolmannen kerran peräkkäin heltymään.
Kiitti Antti kommentista/onnitteluista/pisteistä/muisteluista. :)

Tätä on kyllä helppo kehua enemmänkin, on tunnelmaa ja toimintaa yhtä aikaa ja sommittelukin kohdallaan. Hyvä Kimmo!!
Kiitos kehuista Jari. :)
Kerrankin on kuvattu pakenevia perseitä tyylillä.
Hieno tunnelma. Toimisi varmasti myös ilman sorsia?
Kiitos Juha. :)
Kiitoksia Teemu. Joo varmaan toimisi, mutta erilailla.
Tämä kuva teki vaikutuksen minuun. Sumu, synkkyys ja linnut luo upean fiiliksen. Hyvä kuva!
Oon kattonu tätä kuvaa varmaan viis kertaa ja nyt jo tajusin että tää on Kimmon kuva!!! Onneks olkoon, täysosuma... Itseasiassa kuva paranee joka katsomiskerralla.
Taas kiitellään: Kiitoksia Seppo and ockso på Maija.
Olen katsellut kuvaa useamman kerran, enkä vieläkään ymmärrä kuvan ansioita. Myönnetään, vika voi olla myös minussa, ehkä. Tilanne on hyvin tavallinen Kymijoella, koskelot kalastelevat minkä kerkeävät. Kuva on myös teknisessä mielessä ollut hyvin helppo ottaa ja mv-käännös on ihan hyvä keskiarvokuvaajan toteutus, hiomista kuitenkin olisi. Sumut on ihan näyttävät, mutta miksei olisi lämpimän kosken päällä. Nimi voi tietenkin johdatella lennokkaisiin ajatuksiin, mutta itse näen kuvassa vain kalastelevat koskelot.
Kiitoksia nimetön. On erittäin terveellistä kuulla myös kielteisempää kantaa ja vielä noin perustellullisesti.
Jotenkin ristiriitainen olo tulee tästä kuvasta. Kuten joku jo sanoi, värillisenä se ei ehkä herättäisi minkäänlaisia ajatuksia, mutta näin mustavalkoisena sitä pysähtyy katselemaan pitemmäksikin aikaa. En osaa sanoa mitä, mutta jotain siitä kuitenkin jää puuttumaan. Tykkään kuvasta, mutta hyvin vaikea pisteyttää.
"Olen katsellut kuvaa useamman kerran, enkä vieläkään ymmärrä kuvan ansioita."

Ehkä tuo juuri onkin se kuvan ansio? Sitä joutuu katsomaan useamman kerran. Siitä tykkää tai ei tykkää, mutta ajatuksia se herättää joka tapauksessa.
Kiitos Sampo mietiskelyhetkistäsi. :)
yllätyin kyllä positiivisesti kun huomasin tämän kimmon kuvaksi ! todella hienoon paikkaan olet päässyt. minua harmittaa hieman vaan noiden lintujen huono erottuminen tuolta vedestä (mikä tuskin ei ole sinun vikasi). olet kyllä kehittynyt todella paljon kuten tuolla jo aiemmin suitsuteltiin ;) onnittelut !
Kiitoksia Santeri. :)
Kuvassa on tosi väkevä tunnelma. Voi melkein tuntea, että vesi todella poreilee. Ehkä linnuille on tullut kiire takaisin ilmaan, kun ovat kastaneet jalkansa kiehuvankuumaan lopunajan mereen...
Kiitos Vesa. :)
Mielestäni tää oli mahtava kun katsoin sitä. Meni ihan väreitä selkärangassa. Siinä on jotain liikuttavaa miten linnut elävät. Kuvasta tuntui lähes kuuluvan tilanteen äänet. En silti näe tässä mitään maailmanlopun tunnelmaa.. Vain kauniit ja ihmeelliset linnut ja maiseman.
selkäpiin värähtelyiden johdosta 5p
Kiitti Milla. Oli mukava kuulla tuntemuksesi. ;)
Todella hyvä tunnelma kuvassa.
Kiitoksia Aki.
Loistava! =)
Kiitos Teppo. :)
Mahtava fiilis!Tässä on voimaa ja vahva tunnelma,vähän kuin henkensä kaupalla yrittäisivät paeta maailmanlopun edellä.
Kiitos "nimetön". Kiva kuulla tuntemuksistasi.
Erilainen lintukuva, voimakas. 5p.
Kiitosta sinulle Juha. :)
Hippasen komia napsu!!
Paljon kiitoksia kommentistasi Ari-Pekka.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.99 (155 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty