Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Lentoon...

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Lentoon lähtevä Airbus A340 tarvitsee ilmaan päästäkseen lähes koko kiitoradan.
-Olli Salo

Annetut kommentit

Hienosti kuvattu:)
Pidän.
Jo eipä jää paljoa varaa jos joku menee pieleen kiihdytyksessä. Mielenkiintoinen kuva(t). Valotukset juuri sopivin välein, paljonkohan aikaa väleissä?
Antti: Kamerani ottaa kolme kuvaa sekunnissa. Jätin kuvasta kaksi kuvaa pois eli kuvien välillä on aikaa 0,66 sekuntia.
Hauska.
Hee minulle näyttää että kone laskeutuu takaperin kentälle kun luen tätä vasemmalta oikealle.
Onneksi katoin ton valoviivakuvan eka. Tässä ei oo mulle mitään. Ruma saastuttava peltihäkkyrä ja vielä kolme kertaa. Harmaassa pilvisäässä. Kieltäisivät moiset.
Mulle tässä on hyvinkin katsottavaa. Vaikka pahasti saastuttavia härveleitä ovatkin, isot koneet ovat silti mun silmiini komeita. Hauska, hienosti toteutettu idea, joka näytölle avautuessaan teki melkoisen hätkähdyttävän vaikutuksen.
Teknisesti nappisuoritus, mutta valitettavasti värimaailma on harmaan tylsä. Tästä jää puuttumaan "se jokin" jota seuraavassa kuvassa löytyy.

Vaikkei tämä tähän kuulu, niin pakko vielä korjata käsitystä lentokoneista erityisen pahasti saastuttavina vehkeinä. Koko maailman kattava ilmaliikenne vastaa vain 2 % kasvihuonepäästöistä kun tieliikenne, sähköntuotto ja teollisuus tuottavat loput 98 %. Kaikki voivat itse päätellä mihin huomio päästöjen vähentämisestä kannattaa ensiksi kohdistaa.

(Voit Olli hyvällä omatunnolla poistaa kommenttini jos katsot tämän vievän huomiota itse kuvan arvioinneista)
Roy: Mielestäni kommenttisi on täysin asiallinen, enkä sitä halua poistaa. Tulipahan korjattua sekin tieto niille jotka eivät asiasta ole täysin perillä.

Täytyy vielä lisätä: En usko lentoliikenteen kuormittavan ilmakehää sen enempää kuin vastaava matka autolla, laivalla ja junalla. Lentokone varmasti pysyy tulevaisuudessakin kaikkien käyttämänä kulkuvälineenä, vaikka yleisesti päästöihin pyritäänkin vaikuttamaan.

Kiitos kaikille kommenteista ja parannusehdotuksista.
Konetyypit paranee ja kehittyy koko ajan, sekä kuluttavat vähemmän polttoainetta kuin ennen. Menee kilometri selvästi halvemmalla kuin autolla kun kulutus lasketaan matkustajaa kohden. Vaikka osa lennoista edelleen lennetään vajaalla koneella.

Kuva vähän haalea, mutta ihan hauska toteutus sarjasta yhtenä kuvana.
Ai niin, ei se kone kiitoradalta nouse, vaan kiitotieltä. :)
Junat ajelee raiteita...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (66 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty