Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vesiputous


-Antti-Jussi Lakanen

Annetut kommentit

Tämä on yksi niistä kuvista joista minä pidän, mutta suuri yleisö ei välttämättä.. Annoin siksi 5p.
Paljon kuvatusta aiheesta hyvinkin edukseen erottuva otos. Enemmän tai vähemmän onnistuneita pitkällä valotusajalla otettuja virtaus- ja putouskuvia löytyy monilta, mutta harvemmin näin laajakulmaisia, jossa on veden ja kivien lisäksi muutakin kaunista katsottavaa. Pidän sävytyksestä ja "riippuvasta" vaikutelmasta. Ajaton, oikein hyvä kuva, jolle hyvät pisteet eli nelonen.
Jollakin tapaa paratiisimainen tunnelma.
hypnoottisen vangitseva, jaksaisin tapitella tätä vaikka kuinka kauan.
kyllä näitä tämän tyylisiä on paljon nähty, mutta harvemmin näin hienoja.. mv sävyt on mielestäni onnistuneet. tuo oikean yläkulman vaaleus vie voimaa itse kohteelta, eli veden virtaukselta.. hieno kuva jokatapauksessa..
Hyvä, että jalusta oli mukana ja saatoit käyttää pitkää valotusta. Yksi erikoisefekti ei kuitenkaan vielä kuvaa tee. Jos ihan ihastumatta ja kiihottumatta katsellaan, niin tässä on hajanainen sommittelu, varsinainen kohde ja -valitettavasti- myös tunnelma puuttuu. Vallitseva valo oli ilmeisesti kuvatessa tylsä diffuusi varjo, oletan. Siitä ei MV-sävypelkistys kyllä pelasta. Saturoituneita värejä, hämyä, mystiikkaa niin sitten pelittää.
Minusta tuossa on kohdetta ja tunnelmaa hyvinkin riittävästi. Paratiisimaisuutta, kyllä. Kovin kiinnostaisi tietää, mistä päin tuollainen paikka löytyy?
Tämäpä on kuvattu Torotorossa, Boliviassa, n. 100 kilometrin päässä Cochabamban kaupungista. Siinä Jyrki olet oikeassa että vallitseva valo oli surkea mikä tietysti ärsytti kun oltiin koko päivä kivuttu alaspäin pitkin kallionseinämää.
Kiitos tiedosta, uudemmalla katsomisella arvelinkin, ettei taida löytyä Suomesta tuollaista paikkaa.
todella hienon tunnelman olet onnistunut vangitsemaan kuvaan : )
5p. aivan ihana

Ollappa väreissä...
Oih, värejä...missä väriiiit?
Humm.. MV-maisemakuva, ja silti tosi dynaaminen, eli vauhdikas. Vähän ristiriitaista ehkä, mutta joskushan se just toimii parhaiten. Tässä kuvassa ei ehkä niinkään..

Mun silmät lentää viuuuuh vaan, ku vielä oikeen alareunan vaalea kivi tuntuu "kääntävän" kuvan linjoja ylöspäin ja oikealle. Se yläreuna on muutenkin niin valoisa ja vesiputouksen takia houkutteleva, että se suorastaan imee katseen ku katseen. Vasen alareuna on siks vähän... Epäonnistunu mun mielestä, koska se tasapainottaa liikaa. Laittakaapa vaikka vasemman käden peukalo kuvan ja silmienne väliin ja kuvitelkaa nurkka tummaksi. Eikö tuukki paljon selkeämpi paino oikeelle laidalle?

Se ois tuonu mun mielestä jotain pilkettä silmäkulmaan, antanu asennetta sommitelmaan. Oikea reuna ja sen putous ois ollu vahvemmin se kuvan päähahmo, joka ylpeänä katsoo ylös, paljon paljon katsojaa korkeammalle. Katsoja jäis niin altavastaajaks, että tunne ois melkein nöyryyttävä.

Öö.. Menikö liian pikkutarkaks? Hyvä niin. :~)
"Menikö liian pikkutarkaks?" Ei mennyt, vaan tuota oli harvinaisen kiintoisaa ja silmiäavaavaa lukea. Varsinkin peukalojuttu oli kiva huomio, ja se näytti toimivan just niin kuin sanoit. Sen sijaan tuo "alareunan vaalea kivi tuntuu "kääntävän" kuvan linjoja ylöspäin ja oikealle" meni yli hilseen... mulla taitaa olla vielä paljon opettelemista kuvien katsomisessa.
Mutta mehän, Antti, kaikki katotaan eri tavalla kuvia. :) Ehkä mua jotku tuollaset pikkukivet pistää kovemmin silmään, en tiiä. Se jollain tapaa "kallisti horisonttia" ja mun silmä sitten pyrki tasapainottaan sitä "kiipeämällä ylöspäin" kuvassa. Mun pitää kyllä harjotella näitä kielikuvia. :D
Kaunis luonto.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.45 (75 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty