Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

5.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Jussi Määttä

Annetut kommentit

Aivan mahtava ! Mä vaan tykkään tästä.
Kaipaisin tässä enemmän tarkkuutta mallin kasvoihin. Muuten tykkään kuvasta.
Tää vika on kyl mainio, tosi arvokas, jotenkin kuninkaallinen.
Paras kuten vanhassa Aukeassakin jo taisin mainita.
Ohhoh, olenpa eri mieltä tästä kuin muut. Mun mielestä tämä on sarjan huonoin, aivan kauhugalleriasta... Todella pelottavan näköiseksi saatu malli, valopiste vin toisessa silmässä ja sekin suhteettoman kokoinen, mallin asentoa ei oikein hahmota ja vinjetointi todella ronski... En ymmärrä mitä tuo paksu reunus antaa kuvalle (siis tummennetut kuvan osat, kehyksistä en valita) mutta ehkä en vain ymmärrä taidetta.

Korostaisin kuitenkin, että aukean sarjassa nämä kuvat eivät yhtään häpeä, ja lähinnä arvostelen sen takia että kuvaaja kaiketi jo suht vakava harrastaja ja varmaan kykenee ottamaan kritiikkiä vastaan. Minun mielipiteitäni tietysti vaan, eli halutesssaan asiat voi huomioida tai sitten ei.
Moni on kommentoinut tuosta "pelottavan näköisestä kuvista". Mallit oli tarkoituksella meikattu kalpeiksi ja silmät tummiksi. Kuvakokonaisuuden (myös kuvat, joita ei tässä ole näytillä) teema oli nimenomaan saada kuvista enemmän tai vähemmän synkkiä ja aavemaisia. Siitä syystä myös tämä vinjetointi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.51 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty