Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Varikset


-Sampo Kiviniemi

Annetut kommentit

Tää on mukavasti vinksallaan ja epärytmikäs. Harmaan pehmeä ja ajaton kuva joka kestää katselua. Muistan nähneeni jossain aiemminkin.
aivan upea. hengittävästi maalauksellinen, tom waitsia verkkokalvoille.
olen tykkäillyt tätä jo deviantin puolella.. varsin tunnelmallinen kuva. harmaus sopii mainiosti.
hiukan turhan tiukalle vedetty tuo terävyysalue, mutta hieno kuva kaiken kaikkiaan.
5p. lisää näitä kuvia!
Neljäs vasemmalta eri mieltä kumppaneiden kanssa. Tarkennus toisinajattelijaan olisi parantanut hyvää kuvaa. Vasemmalta kuvaan pyrkivät hipsut pois.
janne osas kiteyttää olennaisen.
Kimmo, me molemmat taidettiin noteerata tämä joskus keväällä vanhassa Luontotuvassa, jossa se herätti ansaittua huomiota. Muistaakseni sanoin noista vasemman laidan heinistä jotain samantapaista kuin Markku, ne kun vievät turhaan osan huomiosta. Toisaalta rajauksesta tulisi aika tiukka, jos ne jättäisi pois.

Sen ainakin sanoin silloin, että pidän tätä paljon parempana kuin vähän samantyylistä Vuoden Luontokuva -kilpailun v. -99 voittanutta aidalla raakkuvaa varista esittänyttä otosta, jonka voittoa en ole koskaan oikein ymmärtänyt. Tässä harmaatakit ja aitakin sen sijaan esiintyvät hyvinkin edukseen aiheeseen sopivassa harmaudessa, jossa on myös mukavasti valoa. Ja kuten Kimmo totesi, tämä on ajaton kuva, jota jaksaa katsoa montakin kertaa.
Yhdyn edellisiin kommentteihin. Epäterävä heinikko lisää varismaista fiilistä: melkein tuntee itse konttaavansa tuolla polvet märkinä. Tämä on taideteos. 5.
Näin tämän kuvan joitakin aikoja sitten kotisivuillasi, ja jo tuolloin se pisti esiin muiden (myös hyvien) kuviesi joukosta. Upea, klassinen otos. Piikkilanka on mukavan pulloharjamainen =) Minua nuo vasemmalla olevan heinät eivät haittaa. Päinvastoin ne luovat mielikuvan korkeasta heinikosta, joka jatkuu pitemmällekin.
Mahtava.
On kyllä hieno rytmi kuvassa.
Kuvassa on jotenkin haikea tunnelma, tai sitten se vain on yhdistelmä taustalla soivasta Mozartista... Tämä on kyllä ihan mielettömän hieno. Vitosia en kauheen usein napsuttele, mutta tälle se tulee ihan ilman epäröintiä!
Helppo yhtyä edellisiin kehujiin. Kerrassaan loistava teos.
Meinasin jo ensimmäistä kertaa täällä Aukeassa painaa vitosta, mutta en sittenkään. Upea kuva, jossa mielettömän ankea tunnelma.
Komea varis kuva. Ihan mahtava.
Minä kaipaisin tähän niitä niukkoja värejä, joita variksissakin on. Lisäksi jonkin asia epäterävässä alueessa kiusaa, mutta en oikein pääse selville miksi. Johtuneeko optiikasta vai jostain muusta.
Onpas hieno! Anteeksi etten perustele miksi:). *työkiireet*
ainoa mikä tässä minua häiritsee on tuo kepin päässä lepäilevä kaikkein vasemmanpuolemmainen muodoton möykky, jonka aivot assosioivat varikseksi vaikka se voisi olla vaikkapa heinätumppu. eipä tuo silti paljon tehoa muuten aivan mahtavasta kuvasta vie.
Vaikuttava kuva.
Vau! Mua tosin häiritsee tuo liian kapea syväterävyys. Ehkä sen takia, koska tuo kuva-alue on noin suuri ja sitten siellä on vaan yks terävä lintu.
Perheen pään lähin mies ilmoitti olevansa kateellinen erinomaisesta variskuvasta. Sietääkin olla. Hymy.
Hienoa! Mä taas pidän tuosta vasemmanpuoleisaesta "möykystä" Se on ihan selvästi pottuuntunut muuhun porukkaan:)
Jännä kapea syväterävyys on ihan vaan plussaa, sekään ei häiritse mua.
Pidän kovasti tästä.
Tämä on kieltämättä todella loistava, ei voi muuta kuin sanoa että erittäin onnistunut otos.
Hauska kuva tykkäsin!
Terävyysalue voisi omaan maukuuni olla suurempi. Vasemmalla puolella on liian tiuhaan heinää peittämässä, mutta muuten kuvassa on ihanan haikea tunnelma.
Varsin hieno muuten mutta terävöitetty yli.
EDIT: Uusi versio lisätty.
Silivati seilaa. :)
Romanttinen ja kaunis. 4p.
Hieno kuva! Tulee ihan Hitchcockin linnut mieleen. :D
Tää on niiin paras. Vetoaa minuun ihan täysillä. Paras ja mieleisin valokuva johon tähän mennessä Aukeassa törmännyt.
sävyt, päällekäisyydet, vasen laita, oikea laita, etuala.....nämä eivät toimi, aineksia hyvään valokuvaan olisi ollut, nyt 3
Tää on niin hyvä- palaan katsomaan tätä usein!
Hieno kuva!
Kiitos upeasta kuvasta, Sampo! Maalasin sen öljyvärein: https://plus.google.com/u/0/101131201901730432126/posts/YJYe9RRmmzk?hl=fi
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.27 (251 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty