Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Abstrakti nimetön


-Timo Rasimus

Annetut kommentit

Epätavallinen kuva Aukealla ja varsin mielenkiintoinen. Suosittelen kuitenkin teoksen nimen vaihtamista, koska ainakin minulle siitä syntyy sellainen assosiaatio, että "satuinpa nyt tällaisenkin kuvan ottamaan". Tuollainen nimi on sama kuin ei nimeä lainkaan, eli ei mitään intentiota, motiivia kuvalle. Toki sen voi ymmärtää humoristisenakin... :)
Kiitoksia palautteesta. Nimeä mietin pitkään, sillä minulla olisi siihen ollut toinekin ajatus, mutta niin monta kertaa täällä nimistä palautetta saanneena ajattelin jättää tällä kertaa kuvan ilman liian tarkkaa nimeä jotta katsoja saa itse luoda vapaasti mielikuvansa tästä. Eli.. olet oikeassa: Kuvalla ei ole nimeä lainkaan.
Oma motiivini kuvalle on se, että minua kiehtoo "tutkia" sitä miten tavanomaisista asioista saa irti poikkeavia näkökulmia ja kuinka jonkun sinänsä simppelin asian toistuminen muuttaa kuvaa. Olen kokeillut tosin tätä ideaa enemmän piirroksissa ja joissakin harvoissa maalauksissa.
varmaan lasimaljasta otettu :) ? tämmöisiä otin minäkin alkuaikoina. oli hyvää harjoitusta ympäristön havaitsemiseen. tämä on varsin kiva.
Eipä muuten ole lasimaljasta... mutta ei tuo arvaus kauaskaan mennyt, jos unohdetaan se että ei ole lasia eikä malja. :o)
Jotenkin oudosti tämä kyllä tosiaan toimii, liekö sitten sitä rytmiä (ja sommittelua)?
Toivon mukaan molempia, koska niitä hain. Rytmiä muodon toistumisella ja sommittelua kuvan suunnalla ja varjoalueen paikalla. Kiitoksia kommentista.
nam olutta?

Heh... et ole ainut joka on kommentoinut olueksi, mutta olutta siinä ei ole. Väri johtuu valaistuksesta. Samasta aiheesta on toinenkin kuva joka on siniharmaa, mutta se ei ollut niin hyvä.
Umpihullu kun olen, osoittaakseni teoriani oikeaksi, tein pari testiä koekeittiössä kiehautettavan nesteen, teflonkattilan ja kameran kanssa. Menikö edes lähelle?
Meni melkoisen tarkkaan kohdalleen. Teflonkattila jolla on keitetty juuri vettä. Siihen kylmää vettä ja takaisin levylle. Kattilan pohjaan muodostuu ilmakuplia vedenpinnan alle ja niistä sitten kuva. Väri tosiaan päälle keinovalon avulla. Salaman käyttö pilasi koko kuvan kun sitäkin kokeilin. Erittäin hyvin siis keksit mitä tässä on kuvattu. Arjesta löytää joskus ihan kiinnostavia muotoja ja rytmejä.
Kiitos, sain mielenrauhan. Ahaa, se kylmän veden lisääminen siis noin hienon ja tiheän kuplaston salaisuus. :)
Jeps.. varmaan auttoi sekin kun sen laski kattilaan kohtuullisella paineella. Ilmaa meni varmaan siinä mukana ja sitten kun oli se kuuma levy. Niin ainakin oletan.
tämähän on kaunis ja upealla tavalla abstrakti ja dynaaminen kokonaisuus. Jostakin syystä tulee mieleen ulkoavaruus.. kertakaikkiaan korea ja kaunis yleisvärikin =)
Kiitos Kirsi.
Mukavaa nähdä että vanhojakin töitä kommentoidaan.
Kuten ylempänä totesinkin, niin arjestakin saa abstrakteja aiheita. Harvat kyseisen suuntauksen maalauksenikin ovat lähes poikkeuksetta jonkun luonnon muodon toistamista. Värimaailmasta itsekkin pidin. Keinovalo saa välillä ihmeitä aikaan ja aina ei valkotasapainoa kannata korjailla.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.02 (49 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty