Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Revontuli

Kuva on ollut esillä vanhassa aukeassa, mutta tätä versiota on hiukan terästetty. Revontulet ovat aidot en usko että vähään aikaan tulee näkymään noin mahtavia. Ainakin jotku asiasta tietävät niin ennustavat.

Tiedän että talon puhkipalaneet ikkunat häiritsevät, mutta koittakaa kestää.

Hyvää Joulua
-Jussi Kyrö

Annetut kommentit

Juu, harmi että on palanu puhki. Muuten olisi isosti mahtava kuva.
veikee ilme
vau! sellainen 4-5 pojoinen kuva... vois tuosta 5 antaa. tai vähän niiku 5- tai 4½ ton puhkipalamisen takia. mut on todella upea...
oikein mainio. tietenkin olisi ollut hrd-vaihtoehto. ehkä lähempää otettu laajakulmaisempi kuva olisi vielä lisännyt tuota revontulien mahtavuutta
Revontulet on kyllä upeat.
kuvana puhkipalaneisuutta lukuunottamatta mahtava, mutta revontulikuvana hyvin keskiverto.
No onhan se epäreilua, et pohjoisessa asuvat/vierailevat saavat tuotua esille tällaista revontulien näytöstä. Miksei Turussa taivas älämöi? ;)
Mun mielestä on vaikee katsoa revontulikuvissa pelkkää taivasta.. Maanki pitää olla sellanen, että se vähintään tukis sitä fiilistä, jonka revontulet taivaalla tuo, ja sillee. Nyt tuo hohtava lukaali näyttää vähän kornilta.
Näkyy niitä revontulia etelässäkin, ja ihan komeita. Toki harvemmin, mutta silti. Ihan komeasti kuvatut revontulet, mutta jotain puuttuu, ehkä tuo Mankilan mainitsema asia on se mikä häiritsee.
Olkoot ne revontulet hyvityksenä asumisesta kaukana kaikesta :)
Hehe, Konsta varmaan ihan oikeilla jäljillä. Elämäni komeimmat (ja varmaan koko maailmankaikkeuden kaikkien aikojen top 1'000'000'000:ssä) revontulet näin muutama vuosi sitten Rovaniemellä... Ehkä se oli jonkun ylemmän tahon myöntämä kompensaatio Antti Tuiskusta?
on kyllä kaunis.kuinka kauan tuollainen revontulitanssi kesti taivaalla?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.34 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty