Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Yhdessä


-Raija Manz

Annetut kommentit

Mukava valo ja sommitelmakin toimii. Tyhmä kysymys: Onko tuossa käytetty jotain filtteriä? Kuvan jälkikäsittelyä? En oikein tunne sitä puolta valokuvauksesta... Nuo heijastukset vain näyttävät sellaisilta, ettei niitä taida ihan "paljaalla kameralla" saada aikaan?
Hyvää kesäfiilistä. Keskipäivän valo on toisaalta vähän turhan kova ja kontrastikas tähän kuvaan. Mukavaa tarinanalkua on kuvaa saatu. Jos tarkoituksella, tarinaa olisi voinut tukea jollain muulla otsakkeella.
Kuvassa on käytetty jotain filtteriä, liekö verkko- tai tähtifiltteri nimeltään... Ja otsakkeesta, ne eivät tunnetusti ole mun vahvin puoli, eli mielikuvitus sillä saralla on melko nolla.
tosi hieno!
Tässä on romantiikkaa (liekö tuota linnuilla silti?). Tykkään tuosta vastavalosta. Johtuuko sitten linssiin paistaneesta mollikasta vai viltteristä, että tumma pää on vähän tukkoinen. 4 pojoa.
Pidän sommittelusta. Minusta tässä on vähä sellaista yhdessä vai erikseen fiilistä.
Kiitos, Raija, tiedosta. Minua huvitti kuvassa, kun nuo sorsat mollaavat täysin päinvastaisiin suuntiin - ikään kuin mykkäkoulua pitävä pariskunta. Tuo uros on selvästi ärsyyntynyt jostain :)
Uroksethan on AINA jostain ärsyyntyneitä.... =D Vitsi, vitsi...
Tuotumman pään tukkoisuus johtuu varmasti osittain siitä mollikasta, mutta eipä noi halpisfiltteritkään ainakaan kuvan laatua paranna... Kaikkee pitää vaan kokeilla. =)
Harmi kun sun filtterin vaikutus näkyy enimmäkseen etualan kimalluksissa, mutta on tässä kiva kesäaamun olo silti. Jee!
'Kaikkee pitää vaan kokeilla.' Totta, niin pitää! :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty