Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Hiljaisuus, nero työskentelee

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Teema oli: Muoto
-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Upeaa!! Meininki mitä parhain. Ei yhtään vakavaa. Tämä on juuri sitä luovuutta mitä ilman joskus tuntuu että tukehtuu vakavuuteen ja otsaryppyihin. Taidetta sanon minä. Valokuvauksesta en tiedä mitään joten en anna pisteitä. Tunnelma joka välittyy, on erinomainen, niin, ja kuvan nimi. Ilman nimeä tunnelmakin saattaisi olla aivan eri. Eihän tässä kuvana varmaan mitään erikoista ole, mutta pidän kyllä asettelusta. Eikätässä ole mitään liikaa eikä liian vähän. Mistä lie keksitty käyttää juuri kyseisiä asioita;kypärä, kumihanskat, tuulitakki, lasipallo(?), vesi ja kaikista eniten naureskelin tuolle tulelle! Sen funktio tässä on lähinnä koomisen hurja.
Kiitos Milla!
Mitäpä tätä selittelemään. :)
Ristiriitasta minä sanosin :) Jotenkin jääkiekkoilijakundi (muttei läheskää!) sitten höpsistelee jonku toivomuslähteen/ennustuspallon kanssa ja sit kuitenkin angsta-angsta pahis kaivo ja asfaltti ja kuitenkin mummokannu ja tiskaajan lapaset. oon ihan että "hä". en tiiä onko hyvä vai huono. erikoinen.
Kiitos Helena. =)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.83 (6 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty