Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Juova

Uutela, Helsinki
-Janne Kariniemi

Annetut kommentit

Tiiäkkö mitä... Tässä on aika mielenkiintonen ja onnistunu perusajatus. Siitä plussaa ja boonusta. Mutta... Mun silmä lähti vaeltaan tuonne taivaanrantaan, ennenku muistin lähtä etsimään tarkotusta kuvan nimelle. Sillon vasta katse laski tuohon alareunaan. Mää kokeilin kelata ikkunaa sen verran alaspäin, että kuva rajautui ihan himpun verran taivaanrannan alapuolelta. Namskis! Kuva-ala täyttyy kokonaan, ja siinä piilee jokin kauneus. :)
Juova kyllä kivasti johdattelee tonne lätäkön puolelle. Mutta miks kuva on vaan 55kt kun varaa ois laittaa 300:n asti? Nyt noi jpg artefaktit hieman niin sanotusti harmittaa.
Upea kuva, jossa on idea.
Kyllä tälle 4p antaa helposti.
Kannatan rajauksessa Jannen ehdotusta. Kuvan luonne muuttuu, mutta juova tulee paremmin esille. Mukava kuva joka tapauksessa.
Kannatan taivaanrannan punertavan juovan säilyttämistä kuvassa: antaa lisämerkitystä ja eloa kuvan nimellekin. Kovasti tykkään muutenkin tämän kuvan ideasta ja latingista. Etualan kallio jää ehkä vähän hailakaksi.
Kaunis, tunnelmallinen - rajaus nappiin näin.
Kiitos kommenteista. Olin epähuomiossa pakannut kuvaa hiukan liikaa. Nyt kuvatiedoston koko on isompi ja parempi laatuisempi.
Täytyy töräyttää pitkästä aikaa viisi pistettä. Aivan loistava, en lähtis muuttamaan mitään tässä.
normaali tosi tosi hyvä 4p. upea fiilis ja vesi.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.48 (82 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty