Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kituskoski


-Kari Leo

Annetut kommentit

Tässä on hiukan tai oikeastaan aika paljonkin samaa kuin jokunen vuosi sitten VLK-kisan voittaneessa talvisessa jokikuvassa (muistaakseni -34° nimeltään). Kaunista talvitunnelmaa, joka miellyttää edelleen kovasti, vaikka tämän jo kauan sitten näinkin.

Sun sijassasi olisin valinnut tämän joulukuiseksi julkaisuksi sen sinänsä hyvän talitinttikuvan sijasta... sillä olisihan näin luminen maisema omiaan tuomaan joulutunnelmaa lumettomuuden keskelle.
Hyvin onnistunut talvinen maisema.
Yhdyn edellisiin kehuihin. Etualan oksat hyvä idea; tuovat kolmiulotteisuutta ja mielenkiintoa.
näyttää kuselta
Hieno kuva ja aika mukava tuo värien yksioikoisuus, pompsahtaa upeasti tuo keltainen vesi esille. Virta vie menneeseen ja valuu sulaa kultaa, tulevaisuus epämääräisen sumun peitossa :)

Mitä pidempään katsoo, sen vaikuttavammaksi käy!
Oikein hyvin onnistunut maisemakuva.
Lunta odotellessa on hieno katsella näitä lumikuvia:)
Kaunista-kaunista...huokaus..
Mulle tuli kans heti se vuoden luontokuva mieleen. Loistava kuva. Kultainen vesi näyttää mahtavalta.
Raskaasti roikkuvat puunoksat luovat melankoolista tunnelmaa, jota kultaisena virtaava joki rikkoo ja antaa kuvalle oman positiivisen vivahteen. Pidän!
Kolmiulotteisuuden tuntu on tässä varsin voimakas, hieno tunnelma.
Erittäin tyylikäs tallennus talvimaisemasta. Tämä kuva pelaa juuri tuon voimakkaan valkoisen ja kellertävän kontrastilla. "Likainen" ja "puhdas" kohtaavat, muodot ja valo tuovat lisämausteensa ja kokonaisuutena hieno kuva. 4p.
Mua miellyttää joltain osin tuo fiilis katetusta tilasta. Ihan ku puut tekis kuvan katsojalle oman pienen majan, josta rauhassa katsellaan maisemaa. Siihen tuo yläosan puhkipalanut valkoinen pläntti pahan särön - illuusio siitä katetusta tilasta särkyy nopeasti. Tunnelma ikään ku pääsee karkaamaan.

Vaikkei tuo keltainen väri todellakaan kauneimpia olekaan, antaa se aika hyvin syvysvaikutelmaa.

PS: Lotta, sen sijaan, että toisit esille haluasi olla *se* erilainen nuori, voisit kertoa, miksi kerroit mielipiteesi veden väristä. Ei se poista sädekehääsi, vaikka kertoisit, mitä se tekee kuvalle. Eihän?
Kiitos Janne kuva-analyysistä. Olet aivan oikeassa tuon puhkipalaneen pläntin vaikutuksesta kuvan kokonaisfiilikseen. Onpas ollut todella kehnoa kuvankäsittelyä. Kaivoin kuitenkin sävyt esille puhkipalaneesta osasta ja päivitin kuvan.

Kiitos kaikille tähänastisista kommenteista.


Enpäs huomannut aiemmin ollenkaan Jannen mainitsemaa katettu tila -fiiliksen katoamista yläosassa, mutta siinä näyttää olevan kovasti perää sävyjen esiinkaivamisen jälkeenkin. Mutta siivu pois ylhäältä, niin vaikutelmaksi tosiaan tulisi lumisessa majassa oleilu, mikä olisi kovin miellyttävää varsinkin näiden tammikuisten vesisateiden keskellä...

AEPU (aivan ennennäkemättömän pistämättömän upea =)


Jotenkin tuntuu, että kuva menetti jotain kun se vaihtui, puhkipalaneisuutta esiintyy todellisuudessa ja joskus ne vain korostaa sitä tuntua mikä vallitsee ja rakentaa vahvemmin kolmiulotteisen tunnun..
Aivan upea kuva.
Todella komea talvinen kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (110 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty