Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuutie

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Jani Rautiainen

Annetut kommentit

mielestäni tässä on ihan turhaan kikkailtu superlaajiksella. tie, puut ja varjot ovat tunnelmallisia, mutta mielestäni ainakin kolmasosa kuvan yläosasta on turhaa.. objektiivistä johtuen(?) myös tarkennus tulee kuvan mielenkiinnottomimpaan kohtaan..
Samaa mieltä. Sinänsä onnistunut ja tunnelmallinen hajoaa vähän kahteen osaan: tie ja taivas. Jompi kumpi parempi.
Eri mieltä. Vaikka kuvassa tosiaan onkin ikään kuin 2 eri osaa, tuo ylälaidan puiden kurkottelu taivasta kohden tekee siitä vähintäänkin mieleenjäävän ja omaperäisenkin. Kauniimpi se varmaan olisi perinteisesti rajattuna, mutta mun makuuni kuitenkin vähemmän mielenkiintoinen sellaisena.

Onko tuon superlaajiksen piirto heikonpuoleinen vai johtuuko tuo yksityiskohtien jonkinasteinen puuroutuminen liiasta pakkauksesta? Ainakin vasemman alanurkan epäterävyys näyttäisi aiheutuvan huonosta reunapiirrosta.
magee.täs o syvyyttä.
Kamerana oli EOS 350D ja objektiivinä Peleng 8mm kalansilmä, osa epäterävyydestä johtuu tosiaan hieman heikosta reunapiirrosta ja myöskin 30s valotusajalla on varmasti ollu osuutensa epäterävyyteen puiden osalta.
Minust tuo tien ja keskitaivaan (tähtineen) saaminen yhtäaikaa kuvaan on hyvin perusteltua. Tulee mieleen, kun lapsena kulki tuollaisia teitä ja ihmetteli välillä niska kenossa tähtien paljoutta. Rauhallisuutta ja syvyyttä valovuosien päähän.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (36 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty