Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ennen oli kaikki suurempaa

kameratkin olivat ennen suurempia. Jos joku epäili edellistä omakuvaani manipuloiduksi, niin tämä ei ainakaan ole ;) Ei vaineskaan, kyllä se edellinenkin oli manipuloitu kuten tarkkasilmäisimmät huomasivat.

Pitää mallien puutteessa kuvata itseään. Tosin "itse" on hyvä malli; komea, hyväkäytöksinen, tekee juuri kuten kuvaaja haluaa ja toimii vieläpä roudarina, assarina ja hätätilassa kuvaajanakin.
-Jouko Eskelinen

Annetut kommentit

Oo'o. :) Minä tykkään kowasti. Ehkä ylemmällä "mallilla" ois voinu leikkiä vähä enemmän ja laittaa vaikka roikkumaan tasapainon vuoksi laatikon kannen oikealla puolella (siis meistä katsottuna)? Sellanen viilis tuli mulle heti, että vähä vielä lisää rimpuilua ja sitä kautta leikkisyyttä. Vaikkei mulla itellä ihan tollasia kameroita oo, niin on yks neuvostoliittolainen 6x6 kuitenkin, ja tällanen romantiikka osuu mun joulufiilissuoneen. :)
Ovela. :D Ja huvittava, hyvällä tavalla. :)
ihan mieletön. ihana.tekee minut hyvälle tuulelle.Hienoa
Joukohan on tavallaan ilmoittanut halukkuutensa 2008 kaikella todennäköisyydellä tulevaan "Omakuva"- kuukausiteemaan. Eiköstä niin?
Tästä tulee tosiaan hyvälle mielelle. Hauskat ilmeet "molemmilla" :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty