Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Joulupuusi

Tällä kuvalla lähetän iloisen rennot, raukean lepuuttavat, silmäniskuisen hilpeät ja ennen kaikkea villapaitamaisen lämpimät joulutervehdykseni kaikille teille!
-Janne Mankila

Annetut kommentit

Kiitos tervehdyksestä, rauhaisaa joulua ja kuvauksellista uutta vuotta sinullekin!

Ps. Minusta tämä tervehdyskuva on hieno; upeasti nuo lumiset oksat kehystävät kuuta. Rakeisuus sopii tunnelmaan.
Niin ja otsikoksi sopisi myös Hopeinen puu :)
Ensi vilkaisulla graafiseksi pelkistynyt, sittemmin raikkaan sävykkääksi paljastuva kuva. Sommittelussa jotain veikeää. Tulee kai osittain isompien muotojen toistumisesta pienemmissä ja sitten taas pienemmissä (eikös fraktaalimaisuus ole oikea sana, jos sivistyssanoilla haluaisi elvistellä?). Oksien sormimaisuus lisää kuvallista kutinaa. - Hyvää joulua ahkeralle kommentaattorille!
Kiitos samoin
Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua myös sinulle Janne.
Kuva on mukavasti tasapainoinen ja jotenkin niin levollinen. Pitsinnyplääjät ja virkkajat saavat varmaan myös kuvastasi hienoja ideoita. Itse en kuulu niihin tai en ainakaan tunnusta.
3p.
Pidän kuvasta. Olen itsekkin yrittänyt saada jotain ton tyylistä kuvaa mutta en ole toistaiseksi saanut:P.
Käden kun ojentaa suoraksi ja laittaa pikkulillin täysikuun eteen, niin kuuhan peittyy. Vaikka ei heti uskoisi, niin nyt uskoo. Hyvää Jouluntaikaa.
Oo! Kiitos kaikille kommenteista ja joulumielestä!
tästä huokuu kunnon pakkasenpurema. sommittelukin miellyttää nytten enemmän silmää :) glögin tuoksuisia jouluja myös sinulle janne !
kiitos samoin! varsin tunnelmallinen joulutervehdys, varsinkin kun tällä etelässä saa katsella vesisadetta ja kuralätäköitä :( tunnelmallista joulua kaikille!
Minusta tämä ei ole levollinen vaan uhkaava. Mutta sama se, kun kuva on kuitenkin upea. 5 p.
Musta tossa puussa on jotain tosi painajaismaista, kun oksista tulee mieleen sellaset luiset, kurkottelevat kädet jne...Tykkään silti, ainut vaan, että kun nään kuvan niin pelottavana niin tulee tosi kumma ristiriita kuvan ja nimen välille...

Jännä miten jotku näkee sen pelottavana.. Kyllä määki pääsen sellaseen mielentilaan, jossa puu tuntuu hieman epämiellyttävältä, mutta se tulee vaan yrittämällä. Jännä... Sanomattaki selvää, että kuvaajana tää on mielenkiintosta katsoa vierestä näin erilaisia mielipiteitä. Johtuukohan tuo kalmaisuus sitten alitajuisesta kiintymyksestäni Nightmare Before Christmas -leffaa kohtaan? Kiitos joka tapauksessa kommenteista ja jouluisaa joulunviettoa! :)

Kiitos toivotuksista, sitä samaa sinulle!
Mun mielestäni puun oksat on kauniita ja kuutamo ei ole uhkaava vaan lämmin kohta kylmässä maailmankaikkeudessa..vaikkakin tiedän että kuu ei mikään lomaparatiisi olekaan:)
Mä näen tässä enemmän lämpöä kuin kylmyyttä mustavalkoisuudesta huolimatta.
Täälläpäin oli jouluna vain vesisadetta ja vesisadetta ja taas vesisadetta....
Tuli pitsi mieleen noista oksista, tai jään kuviot ikkunassa. Kuu on hieno ja sopivasti tuossa oksien välissä. Rauhoittava kuva.
Niin, ahdistustahan on monenlaista. Osa näkyy päältä toinen ei. Kuvassa hain perheväkivalta aihetta > hakattu yksin suljettuna huoneeseen jossa seinät kaatuvat päälle. Ehkä hieman yliampuvaa kaikkine ruhjeineen mutta niin se vaan menee.

Tästä kuvasta tykkään, kauniin graafisen näköinen. Kuu kurkistaa juuri oikesta kohdasta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.08 (83 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty