Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syksyn saapuessa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Vanhan talon ikkuna syyskuun alussa kuvattuna
Kuvaaja:Markku Pajanen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tämä ei ole oikein rappio teemaan sopiva, muuten hyvä.
Onhan tässä rappeutunut ikkuna ja seinä, laskevan auringon värjäämät pilvet ja maahan kaatuneet kukat, eli rappiolle ollaan menossa.
Minusta tämä kuva on juuri sellaista mitä teeman käsitin. Rapistunut talo, jonka ikkunassa kiiluu romanttinen auringonlasku... kuin talo itsekin, jo parhaat päivänsä nähnyt ja iltaan ehtinyt. Aiheeseen sopivat hyvin nuo kukatkin.
Kyllä tässä on rappiota ja romantiikkaa. Oikein kaunis kuva ja sopii kyllä näyttelyyn hyvin.
Onhan tässä tosiaan rappiota. Seinä. Ja tuo ikkuna on jotain kosmista. Ensi näkemällä kukat vaikuttavat keltaisen kirkkaan värin perusteella olevansa voimissaan, mutta ovathan nekin kumminkin kaatuneet alkusyksyn tuulessa. 4p.
Kauniit värit tässä rappioromanttisessa kuvassa. Hieno kontrasti etualan villiintyneen kasvin värien ja auringon harmaannuttaman lautaseinän kesken. Lisäksi nuo erilaiset ulkoseiniä pitkin risteilevät sähkö- ja antennijohdot kiehtovat. Ja tuo ikkunasta heijastuva taivas kruunaa tämän. En osaa sanoa, miten tämän voisi olla parempi, mutta silti en uskalla antaa vitosta. Neljä pistettä. (Ehkä haluaisin nähdä kuvassa vielä ihmisen, mutten osaa sanoa, miten sen siihen mahduttaisin itse.)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.32 (53 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty