Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Särkynyt sydän

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
HDR
Kuvaaja:Petri Volanen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

ylivoimaisesti paras, tunnelmaltaan ihanan lynch.
Tässä kuvassa on kokonainen tarina. Pieniä yksityiskohtia, jotka kertovat tytön kohtalosta.
Tää on myös tosi kaunis ja puhutteleva kuva.

Pidän kuvan tummasta sävystä ja siitä ettei valoa liiemmältä ole. Rakeisuutta (vai kuuluuko puhua kohinasta) on minun makuuni liikaa. Mutta kysymys onkin kai nimenomaan makuasiasta, johon ei ole yhtä oikeaa vastausta. Pääasia, että lopputulos miellyttää kuvaajaan itseään. Mallille olisin ehkä miettinyt toisenlaista asentoa. Nyt hän on jäykempi kuin vieressä oleva tuoli, ikään kuin seisomaan asetettu mallinukke. Mutta jälleen, makuasia.
Särkynyt sydän ja lässyn lässyn. Voiko olla mitään kliseisempää? No, eipä sillä ettenkö tykkäisi töistäsi jos muutama jätetään laskuista pois. Tämä on yksi niistä. Sen lisäksi että kuvan nimi on sokerisiirappinen, kuva on rasittavan pölyisen näköinen.
Ehkä jotenkin töksähtää tuo rakkausteeman käsittely tässä näin poseeraten. Jos tyttö vaikka siivoaisi rikkalapioon sirpaleita, kuva puhuttelisi ehkä enemmän. Mutta jos staattista asetelmaa haluaisi, niin sopivampaa olisi katsoa ikkunasta ulos. Kävisi jotenkin kaipuu paremmin ilmi. Itse kuvausta en osaa arvioida muuten, kuin että rappioromanttisen rosoinen ja karu, hyvällä tavalla. Sisältö kun olisi vielä koskettanut mua, niin tää olisi hyvä. Pakko antaa keskipiste, eli kolme.
Viittaus Lynch`iin on täydellinen. Kuvan nainen on kuollut tässä huonessa. Rappio sanan tehostamiseksi yksi ikkunan laseista olisi voinut olla rikki?
Siitä huolimatta 5p

Eikös tuolla ole oikean reunan keskimmäisessä ruudussa ikään kuin sydämen muotoinen reikä, vai näenkö väärin?
Saattaa muuten olla.Katsoin että se on jokin garnityyri mutta kyllä lasissa saattaa muuten olla reikä.
Joo, makuasioitahan nämä ja nuo. Itse nimenomaan hain jotain, öh, miten sen nyt kirjottaisi, pysähtynyttä ja ehkä jopa aavistuksen epätodellista tunnelmaa. Mitään lavastettuahan tässä ole eikä mihinkään ole koskettu, tai niin no, malli on avovaimo ja häneen olen myös koskenut, mutten tätä kuvaa otettaessa). :D

Kohinaa tosiaan on (ehkä jopa liikaa), jos kohta itse pidänkin sen luomasta tunnelmasta. Toisaalta kohina oli jo vähän noin niin kuin PAKKO - huone oli hyvin hämärä (=pimeä) ja PowerShot S2 IS ja osapuilleen sekunnin valotukset (pitiköhän vielä ISOakin nostaa, en muista) kertaa kolme, niin johan sillä reseptillä kohinaa saa. ;)

Olen tätä kohinattomaksi käsiteltynäkin kokeillut mutta ei toimi, tunnelmasta katoaa puolet.

Mitä siivoukseen tulee, painotan taas että hain nimenomaan sitä pysähtynyttä, epätodellista tunnelmaa, ei mitään koti-ilta fiilistä, jos kohta tuossa rikkalapioinnissakin voisi olla pointtinsa kyllä. Ikkunasta ulos katsominen ei tullut mieleen ollenkaan, olisin sen jotenkin hölmöksi ajanviettotavaksi tuntenut - se kun on laudoitettu umpeen. :D

Rikkinäinen ruutu olis tosiaan voinut olla poikaa, mutta eihän sitä henno tihuja tehdä, edes (tai etenkään) vanhoissa ja hylätyissä.

Ja se sydämenmuotoinen reikä ei ole reikä vaan hylätty ampiaispesä. ;)

Isot kiitokset kaikille kommentoineille.
Siinä se tyttö pönöttää kuvausta varten päälle puetussa pitkässä mekossaan. No muuten ei huomauttamista, särkynyt sydän voi näyttää tuollaiseltakin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.02 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty