Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Romantiikkaa raunioilla

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kuvaaja:Ilja Hackman
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Miks se aate olis rappiolla? Siin on ilmaistu vapunpäivä, eikä työtätekevän ihmisen olojen puolustaminen voi olla rappiolla.

Kuva on lavastettu ja teennäinen. Vihamielinen kuvateksti tympii kävijää joka on tehnyt töitä että ihmiset vois paremmin ahneitten kiusaamina. Hyi.
Mä tykkään. Ei mitään naputtamista. Kukatkin on kiva yksityiskohta. Onhan se aate joskus ollu niin loistossaan että eihän siitä ole kuin rippeet jäljellä. Seinä näyttää tutulta.. oonkohan nähny kirkkonummella???
Mielestäni kuvalla ei ole juurikaan tekemistä vappumarssien tai työtätekevienihmisten rappiosta. Mitä "Vihamieliseen kuvatekstiin" tulee, eikös eräässäkin portin pielessä lukenut "Arbeit macht frei".
Kuvia lavastetaan kun on lavastamisen tarve. Kuvilla kerrotaan kun on kertomisen tarve.
Tässä kuvassa on dialogi...siksi se on puhutellut sinuakin -nimetön-

Kuva on pysäyttävä ja kertova (tosin en osaa venäjää). Mies värikkään kukkakimpun kanssa
"Suuren ja mahtavan" muurin edessä kuvastaa paljolti ironiaa ja yhtälailla jopa sääliä...?
Hienosti tehty kuva, valoineen ja maanläheisine väreineen.

Hyvin tehty kuva ja kyllä tässä on sitä rappioromantiikkaa, en oikein ymmärrä ekan kirjoittajan vihamielistä purkausta, vaikka kuvassa onkin itäisen naapurimme aatetta.
Onneksi venäjänkielen taitoni on aika puutteellinen.
Hei miks kuvan nimi on vaihtunu?
Kiitoksia kommenteista!

"Hei miks kuvan nimi on vaihtunu?"

Oli kuulemma liian pitkä :)
T: Kuvaaja
Tämä on ehkä noin miljoona kertaa parempi kuva kuin edellinen. Hitsi en voinut sietää sitä. Tässä on taas mainiot värit ja nimikin iskee. Nuo kukat ovat niin makeassa ristiriidassa raunion kanssa. 4p.
Jaahas, siinä on laitettu parhaat päälle ja lähdetty kosimaan. :) Idea välittyy, vaikka tarkemmassa tarkastelussa sen verta nuo seinäkirjoitukset häiritsevät, että häipyy vaikutelma siitä että mennään jonkun kotiin. Kuvan värit ovat hyvässä harmoniassa keskenään. Lavastus on hyvä. Arvioin tämän hyväksi.
Jos joku ihmettelee, mitä ihmettä alkupään kommentoijat oikein höpöttää, selvennystä:
Alkuperäinen nimi työlle oli "Rappioromantiikka eli romantiikkaa rappioituneen aatteen raunioilla". Nimi piti vaihtaa, kun se oli liian pitkä :)

Tonylle: seinäkirjoitukset kuuluvat olennaisena osana kuvaan..
t. Kuvaaja
Haa, nyt aukesi. Aate on unohdettu, jätetty oman onnensa nojaan, rappeutumaan. Nostalgiaromanttisia tunteita. Alkuperäinen nimi olisi ohjannut enemmän oikeaan suuntaan. Olisiko nimeksi sopivampi "Rappioituneen aatteen raunioilla"? Kuva on edelleen hyvä. :)
Kun tyypin asuun olisi vielä hieman panostettu, tämä olisi viitosen kuva.
Asetelmasta tulee mieleen Ilja Hackmanin kuva Lähiö teemassa. Kuva on erittäin terävä ja lähes täydellinen mutta vain fyysisesti. Kukaan ihminen ei asu enään tuon oven takana.Siellä asuu korkeintaan muistot.Mikäki teoksen nimi olisi vaikka "viimeinen tervehdys lapsuuden kodille" olisi tässä myös henkeä.
Da zdravstvuet 1. Maja! Hauska idea ja toteutuskin mukava ja humoristinen :)
Kerrankin kuva ja aihe ovat yksi yhteen! Teknisesti loistava, tasapainoinen, moniulotteinen, oivaltava ja hauska. Erittäin ansaitut viisi pistettä ja oiva esimerkki siitä, miten tämänkaltaiset teemakuvat pitäisi tehdä.
Hyvä on. Okei. Luovutetaan.
Loistava kuva muuten, mutta kuvankäsittely ei mielestäni tue kuvan aatetta. Olisi parempi, jos rakennus näyttäisi niin ankealta ja ränsistyneeltä, kun se oikeasti on.
Tässä on kuitenkin todella paljon yritystä ja ideaa! Sääli tuo nimen vaihto..
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.72 (76 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty