Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pikku-Orava

Kävin ottamassa Pikku-Oravasta kuvia bäkstagelta. Oli ihan rentoa.
-Mikael Laakso

Annetut kommentit

Juu, kuvasta tärkeimpänä ja valoisimpana nousee puun runko... Ihan söpö kurre mut ei oikein riitä, aika rauhaton kuva. Rajaus sinänsä kiva.
Tavallaan suloinen, kun se on tollei piillossa. Jos kuvan nimi olisi pelkkä "Runko", niin oravan löytyminen olisi mukava yllätys.. nyt sitä oravaa joutui etsimään liikaa. Kiva kuva metsästä kuitenkin ;) Pidän.
Samaa mieltä edellisen kanssa, tosin itse en luin otsikon samalla hetkellä kuin bongasin vipeltäjän. Metsän vihreyttä ihmetellessä huomaa ilahtuneena pikku-oravan piilosta, missä se olisi luonnossakin ja aivan yhtä iloisena yllättäjänä. Oravan pää on tummemmalla näytöllä hieman liian varjossa, mutta vaaleammalla ei haittaa yhtään.
Gee. Tänks :) Saattaa tosiaan olla hivenentumma? Mutta kiitos kommenteista.

näinhän se on että jos kuvan nimessäkin on orava, niin luulisi sen olevan jotenkin huomion kohteena kuvassa... tai ei? ehkä turhaa sääntöjen viilaamista. tässä tuo kuitenkin on varjossa, hieman epätarkkana. kuvassa on kuitenkin jotain mukavaa, rauhallista, tasapainoa, ja kurre todella vain osana luontoa. ei tämä paha ole näinkään.
mielestäni tuo on just hyvä, että orava on hiukan piilossa. onhan se muutenkin sellainen vikkelä eläin jota ei aina kunnolla ehdi edes nähdä. itse en kyllä ole valokuvauksen harrastaja joten en muuta osaa sanoa kuin sen mitä silmä näkee. :D Kaunis kuva.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.41 (54 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty