Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Äiti, näetkö?

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Miun jalka.. Kiinalaisessa vaelluskengässä kokoa ehkä 36 tai sitten ei, myyjän kanssa juttelin pitkään vajaalla kielitaidollani.
-Johanna Lievemaa

Annetut kommentit

Jännän näköistä tuo maasto ja nuo puut.Värit ovat oikein kauniit ja ideakin on ihan hyvä myös.Pieni on sinulla sitten tuo jalkasi.Nykyään kun monilla tytöillä tahtoo jalan numero olla jo jopa 40.Muuten kauniin punaiset ja hyvin vahvan näköiset kengät,jotka sopivat varmaan hyvin vaellukseen.
Pieni jalka on kyllä länsimaissa hankala, kun lasten mallit loppuvat usein kokoon 34 ja aikuisten taas alkavat kolmekutosesta, mikä on joko iso tai sitten se yksi tilattu kappale myyty. Toisaalta alennusmyynteihin jää hajakokoja. Tykkäsin kuvata noita punaisia, ja osassa seikkaili Piian mustavalkoiset tennaritkin.

Liittyy [ ], ei liity [x]

Nuo vuoren puut ovat melkein yhtä erikoisia kuin itse vuoret, ne ovat selkeästi mäntyjä, mutta.. erilaisia. Niistä useilla onkin nimet, kuten musta tiikeri, lohikäärmeen kynsi, rakastavaisten mänty, bambunversokalliolle kurottava lohikäärme jne, sen mukaan, mitä jokin munkki on aikoja sitten ollut näkevinään latvustossa, juurissa ja muodoissa.

Otin myös paljon erikoisilla männynoksilla kehystettyjä maisemakuvia, joita en sitten kuitenkaan kehdannut laittaa (vaikka nättejä ovatkin, voin kertoa). Niin ja tuo maa on käsin kiveen hakattua polkua.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.68 (19 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty