Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Determined

Fuengirola, Espanja. Varastossa mm. muutama lisäkuva Espanjan matkalta..
-Tuomas Mäkelä

Annetut kommentit

Mitähän tästä sanoisi. Hieno tunnelma ja vahva kompositio, mutta ehkä vähän liikaa muokattu minun makuuni. Etenkin tuo taivas.
Minusta kerrassaan upea kuva
Nimi ja kuva rimmaavat. Taivas on tosiaan aika epätodellisen näköinen, mikä välttämättä ole puute, vaikka minusta sellainen onkin.
onko käsitelty?
Onhan tässä paljon hyvääkin, mutta burnaus kyllä kamalinta mitä olen vähään aikaan nähnyt. Sommittelu on kyllä todella hyvä.
Tottakai on käsitelty. Tainnu unohtua burnauksessa brushin hardness täysille? Tapahtunu mulle ainaki kerran, ja jälki oli just tään näköstä. :) Tai sitte layerissä on tehty rankka sävyliuku kasibittisessä tilassa ja kuvaa on sen jälkeen käpistelty vielä rankasti.

Harmittavaa, etten enää nää metsää puilta. Kuvasta ei jää paljon sanottavaa. Ehkä vaan se, että ois hienoa, jos myrsky ois oikeesti noin rankka ja että mukana ois jonku verran aitoutta.
vaikkä kuvaa on ilmeisesti käsitelty, pidän siitä :)
Mun mielestä tää on käsiteltynäkin ihan ässä!
Jonain päivänä ihmiset on niin vieraantuneita ulkoilmasta, etteivät ihmettele tikkusuoria viivoja saati ruudukkoja pilvissäkään. :~)
Jos mies on tosissaan menossa tuolle merelle surffaan ja ottaa huomioon nuo rantakivet niin sopisi teoksen nimeksi "Deathmined". (Vaikka en tiedä tarkoittaako se mitään.)
Kuvan tunnelma tässä on kyllä ihan huikea.
Kohti ääretöntä ja sen yli....
Höh. "onko käsitelty?", "ilmeisesti käsitelty" ... Millaisessa maailmassa te oikein elätte..?
Kiitos palautteesta! Kuva on itselleni melko experimentaalinen. Olen voimakkaalla käsittelyllä pyrkinyt vahvaan tunnelmaan, vaikkakin hieman realistisuudenkin kustannuksella.. Mukavaa, että kuva on otettu kuitenkin näin hyvin vastaan :)
Son kyllä aivan sama onko käsitelty. Lopputuloksella on ainoastaan väliä, sillä miltä se näyttää ja mitä siitä tulee mieleen. Tuo kivikko tekee mun mielestä tästä sen, mikä yhdistää surffarin päättäväisyyden. Kivikko näyttää vaarallisen etovalta. Jos ois normi hiekkaranta niin olis liian iisiä olla päättäväinen :) Sävähdytti neljän peukun verran!
Tästä näkisi mielellään , sen orginaalin kenolle tallentuneen freimin. Kun on kyse valokuvauksesta, niin manipuloiduilla, värkkäillyillä teoksilla ei liene niin suurta tekemistä oikean kuvan kanssa. Kuvan taiteellinen hyvyys on kaiketi aikaansaatu näppärillä Photoshop-osaamisilla. Arvioi tämmöistä sitten oikeiden kuvien kanssa. Laitan nyt nimettömänä tämän arvioni.
Vaikka käsitelty, uskoisin että on ollut hyväksi kuvalle, niin kuva on HIENO!
Kuva voisi olla hyväkin ilman rajua taustan muokkaamista, jossa laskostuminen jo alkaa näkyä. Vaihda koko tausta. Siinä pääset ongelmasta eroon. Mutta ajatuksella.
Nimettömälle haluisin mainita, että varmaan kaikki käsittely, mitä tässä on tehty, on ollut mahdollista pimiössäkin - ja varsinkin niin, ettei noita viivoja näkyis noin. Muistaako kukaan filmikuvamanipulaatioiden aikaa? Karsastettiinko sillonki manipulaatiota yhtä lailla ku nyt Photoshoppia? :) Mää ainaki kunnioitan myös fotarivelhoja, jos he osaa käyttää taitonsa hyvin. Ja oon ihan varma, että Tuomaskin pystyis aidompaan lookkiin, jos uudelleen yrittäis.
Ero pimiökäsittelyn ja photoshoppailun välillä on se, että pimiössä muokkaus vaatii oikeasti taitoa. Esimerkiksi se, että liu'utuksen saa tasaiseksi. Photosopissa saa lähes kuka tahansa tehtyä perustaidot (tai oikeastaan perustiedot) opeteltuaan rupukuvasta ihan kelvollisen, tai toisaalta pilattua hyvänkin kuvan liialla yrittämisellä. Terveisin toinen nimetön.
Niin, mutta mehän ei olla missään Aukea's Got Talent -showssa?

Vaatii ajatusta photarin käyttökin, ettei ainakaan mee sössiin kasibittisten kuvien tasaisia taivaita loivilla gradienteilla... Varmaan melko moni kuvanlaatua kriittisesti katsova täälläkin on huomannu, ettei ne luontevan näköset webbikokoiset kuvat ihan jokapäiväisiä helmiä ole.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.53 (80 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty