Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sähkön koti


Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Håkan Mitts

Annetut kommentit

Terävyys puuttuu
Laajalahtea ja Salmisaarta kuvassa? Näyttää ainakin kovasti ko. paikalta. Jos on, niin olen itsekin katsellut noita tolppia kuvausmielessä, mutten toistaiseksi ole saanut aikaiseksi kokeilla onneani. :)

Mukavaa diagonaalia, vie katsetta kohti sitä sähkön kotia. Muutenkin teknisesti toimiva, lähinnä vähän tulee turhan paljon taistelua siitä viekö tuo valaistu tolppa vai itse voimala taustalla pääosan huomiosta. Aivan alareunassa oleva heijastuskin vähän kalastaa huomiota häiritsevästi, ehkä sen rajaamalla kuva paranisi hieman. Ihan kelpoa silmänruokaa kuitenkin.
Sähkön sinistä josta voimalinjat johdattaa kaupunkimiljööseen tehtaineen joka vielä heijastuu nätisti veteen. Tuolit laiturin nokalla kertovat vielä jotain ihmisistä jotka liikuskelevat lahden täällä puolen. Pidän kokonaisuudesta!
Minusta tää on aika tasapainoinen kokonaisuus, vaikka onkin paljon katseltavaa. Eniten tykkään tuosta etualasta ja pilviin sulautuvasta piipunsavusta...
Pidän. 4p
Yllättävän toimiva kuva, kun ajattele sitä näkemisen määrää. Katse olisi ehkä jäänyt laiturin tuoleihin, ellei savupiipun höyry/savu viesi katseen kohti linjojen risteystä.
Komea kuva. Onko tää ihan yleiseltä paikalta otettu vai omalta rannalta?
Ihan hieno kuva ja ajatusta taustalla. Savun ja lankojen linjat kohtaavat mukavasti ja luovat "jännitettä". Pylväs on vangitseva. Ilman noita tuoleja kuva latistuisi kovasti. Ne tuovat siihen jotakin mystiikkaa. Tavallaan komppaavat tuota pylvästä. Tuli mieleen, että jos olisi keskittynyt noihin tuoleihin, jään sinisiin heijastuksiin ja pylvääseen(mennyt lähemmäksi, rajannut kaiken muun pois ja muuttanut pystykuvaksi), niin olisi ehkä saanut aikaan melko surrealistisen vaikutelman... mutta sehän olisi ollut taas toinen kuva se.
Hieno kuva muuten rauhallinen kuva paitsi sähköpylväs tuo säväkkyyttä
Ihan mielenkiintoinen kuva:)
Pidän.
Erinäisten kokeilujen jälkeen on kuvauspaikka nyt merkattu kuvaan. Kuvauspaikan omistussuhteesta ja sen vaikutuksesta kuvan laatuun ei tietoa :-).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (67 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty