Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Metsänhenki


-Helena Soranta

Annetut kommentit

Mmjoo-o. Aikas heleä kuva. Pilarit tossa alhaalla keskellä on vähän tönköt ja raskaat - ehkä pientä rajailua vailla. Muuten kiva.
Todella viehättävä kuva, tosin en yhdistä tätä metsänhenkeen vaikka tässä metsä onkin. Minulle metsänhenkin on aineellinen hahmo. Mutta tämä on kyllä kieltämättä todella hyvä ja tuolla siimeksessä olisi enemmän kuin ihana kävellä. 5p.
Heinäkuinen ilta-aurinko ilottelee. Samoin kuin Valonsäteet-kuvassa, tähänkin saturaation vähennys olisi tuonut hiljaista japanilaispiirrosten tunnelmaa ja poistanut mielikuvan lähellä pölyävästä kylätiestä. Yläreunan taivaan pilkistykset olisin kloonannut tai rajannut pois. Muistikuvia herättävä kuva.
Onneks on hieno Suomen talvi ni ei tartte kattella tollast säätä oikeesti ulkona... Huh!
komiat säteet kyl on.
Plussaa tiukasta rajauksesta: koivunoksista on tässä tullut painokas sommittelullinen elementti rajuksen ansiosta. Vielä ylhäältä pois?
Rajaus toimii.. Puut lehtineen jotenkin vain ovat liian terävänä.
Unenomainen valo ja varjo...vai metsänhenki ;D
Hengestä en tiedä mutta tunnelma on vahva. Rajaus erityisesti vas. puolella erittäin hyvä. Värimaailma kaunis. Keskustan lehtiryppäässä voi nähdä vaikka pään...5p.
Voi, tämä olisi ihana isona kuvana.
Pidän kovasti, ja varmasti voisi toimia isona. Ehkä nuo taivaan pilkistykset olisin itsekin saattanut ottaa pois.
Aivan upea valo! Tätä voisi katsella pimeänä ja märkänä talvi-iltana, suurennettuna seinälle ja saada samalla aimo annos valohoitoa.
Tämä on tosi hieno. Itse olen kuvannut jonkin verran samanlaisia tilanteita. Valon säteitä en ole kuitenkaan omissa kuvissani saanut noin vahvasti esille. 4p.
4 pistettä tipahtaa, metsä suorastaan kylpee kirkkaissa säteissä, näin yhdistyy vihreän ja keltaisen yhdistelmän värimaailma josta olen aina pitänyt, voi vaan ihailla.
Täähän on...eh, uskomaton? Näyttää oikeesti metsänhengeltä (en ole kyllä koskaan tavannut..)Mut parhaita metsäkuvia, mitä olen koskaan nähnyt.Noi säteet on...hmm, mielettömät?
Mahtavaa valoa!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (139 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty